Slastičarski paket Slastice u kornetu sadrži BAM pastu od vanilije, BAM namaz od pistacija, BAM mliječnu i tamnu čokoladu, a za ukrašavanje pobrinut će se BAM pucketajuća čokolada i BAM mliječni čokoladni crispy. Slastice u kornetu („flower cones”) inovativan su desert i pravi slastičarski trend. U slatke mini kornete rado će se uvući čokoladni mousse, koji slastičarski umjetnik Gorazd Potočnik priprema od BAM tamne i mliječne čokolade. Čokoladu povremeno mijenja BAM namazom od pistacija i tako dobiva zavidan prozračni mousse od pistacija. BAM pasta od vanilije važan je sastojak u pripremi Pavlova torte u kornetu. BAM pucketajuća čokolada i BAM mliječni čokoladni crispy kao ukras daju točku na i.
BAM slastičarski paket Slastice u kornetu osmislili smo za sve vas koji želite postati pravi slastičarski majstori ili majstorice. Kako pripremiti slastice u kornetu, koje postaju pravi slastičarski trend, pokazat će vam slastičarski umjetnik Gorazd Potočnik u svojem internetskom tečaju na BAM slastičarskoj akademiji, a za BAMbastične okuse pobrinut ćemo se mi. Postanite majstor slastičarstva uz nas!
Slastičarski paket Slastice u kornetu sadrži BAM pastu od vanilije (50 ml), BAM namaz od pistacija (200 ml), BAM mliječnu (250 g) i tamnu (500 g) čokoladu, a za ukrašavanje pobrinut će se BAM pucketajuća čokolada (100 g) i BAM mliječni čokoladni crispy (100 g). Slastice u kornetu („flower cones”) inovativan su desert i pravi slastičarski trend. U slatke mini kornete rado će se uvući čokoladni mousse, koji slastičarski umjetnik Gorazd Potočnik priprema od BAM tamne i mliječne čokolade. Čokoladu povremeno mijenja BAM namazom od pistacija i tako dobiva zavidan prozračni mousse od pistacija. BAM pasta od vanilije važan je sastojak u pripremi Pavlova torte u kornetu. BAM pucketajuća čokolada i BAM mliječni čokoladni crispy kao ukras daju točku na i.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.
BAM proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a produkt ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje u hladnjaku.
Mliječna čokolada 84% (šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, sirotka u prahu (mlijeko), emulgator: sojin lecitin, ekstrakt paprike, aroma vanilije ); hrskave žitarice (pšenično brašno, šećer, pšenični slad u prahu, pšenični škrob, sredstvo za dizanje: E500ii, sol, kakao maslac, aroma vanilije); glukozni sirup, šećer, sredstvo za glaziranje: E414, modificiran škrob, biljna mast (kokosova).
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
Pasta od pistacija (50%), šećer od šećerne trske, bezvodni maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: suncokretov lecitin, sol s Cervie.
Proizvod može sadržavati tragove lješnjaka, badema, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića, sezama i soje.
Mliječna čokolada 59,71% (šećer, kakao maslac, kakao masa, obrano mlijeko u prahu, laktoza (mlijeko), sirutka u prahu (mlijeko), bezvodna mliječna mast, emulgator: sojin lecitin), dragee 39,8% (šećer, maltoza, ugljični dioksid, sredstvo za glaziranje (guma arabika, saharoza, glukozni sirup, kokosovo ulje)).
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.
Agavin sirup, voda, koncentrat vanilije Bourbon, mahuna vanilije, zgušnjivač: tragakant.
“Zelo zadovoljna.”
“Very satisfied.”