100% sigurno online plaćanje
Slastičarski paket Slastice u kornetu sadrži BAM pastu od vanilije, BAM namaz od pistacija, BAM mliječnu i tamnu čokoladu, a za ukrašavanje pobrinut će se BAM liofilizirane maline. Slastice u kornetu („flower cones”) inovativan su desert i pravi slastičarski trend. U slatke mini kornete rado će se uvući čokoladni mousse, koji slastičarski umjetnik Gorazd Potočnik priprema od BAM tamne i mliječne čokolade. Čokoladu povremeno mijenja BAM namazom od pistacija i tako dobiva zavidan prozračni mousse od pistacija. BAM pasta od vanilije važan je sastojak u pripremi Pavlova torte u kornetu.
BAM slastičarski paket Slastice u kornetu osmislili smo za sve vas koji želite postati pravi slastičarski majstori ili majstorice. Kako pripremiti slastice u kornetu, koje postaju pravi slastičarski trend, pokazat će vam slastičarski umjetnik Gorazd Potočnik u svojem internetskom tečaju na BAM slastičarskoj akademiji, a za BAMbastične okuse pobrinut ćemo se mi. Postanite majstor slastičarstva uz nas!
Slastičarski paket Slastice u kornetu sadrži BAM pastu od vanilije (50 ml), BAM namaz od pistacija (200 ml), BAM mliječnu (250 g) i tamnu (500 g) čokoladu, a za ukrašavanje pobrinut će se BAM Liofilizirane maline (40 g). Slastice u kornetu („flower cones”) inovativan su desert i pravi slastičarski trend. U slatke mini kornete rado će se uvući čokoladni mousse, koji slastičarski umjetnik Gorazd Potočnik priprema od BAM tamne i mliječne čokolade. Čokoladu povremeno mijenja BAM namazom od pistacija i tako dobiva zavidan prozračni mousse od pistacija. BAM pasta od vanilije važan je sastojak u pripremi Pavlova torte u kornetu.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.
BAM proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a produkt ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje u hladnjaku.
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
Pasta od pistacija (50%), šećer od šećerne trske, bezvodni maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: suncokretov lecitin, sol s Cervie.
Proizvod može sadržavati tragove lješnjaka, badema, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića, sezama i soje.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.
Agavin sirup, voda, koncentrat vanilije Bourbon, mahuna vanilije, zgušnjivač: tragakant.
Liofilizirane maline.