1
Pomiješaj 400 ml mlijeka sa 100 g BAM Kreme od vanilije. Pripremljenu kremu stavi u hladnjak na najmanje dva sata.
2
U manjoj zdjelici pomiješaj svježi kvasac sa 250 ml mlijeka i žlicom šećera. Ostavi da se diže na toplom mjestu.
3
U većoj zdjeli pomiješaj brašno, preostali šećer, BAM Vanilin šećer sa pravom vanilijom, prstohvat soli i naribanu koricu limuna. Dodaj otopljeni maslac, žumanjak, kvasac i preostalo mlijeko. Umijesi glatko tijesto. Po potrebi dodaj malo brašna. Tijesto treba biti mekano i ne previše ljepljivo.
4
Tijesto za krafne razvaljaj na pobrašnjenoj površini i koristi kalupe po želji.
5
Ostavi krafne da se dižu poklopljene još sat vremena.
6
Pržene krafne punjene su kremom od vanilije i ukrašene BAM Bijelom čokoladom.