Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr
BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
1. Korak
Od bjelanjaka napravite čvrsti snijeg. Polako dodajte šećer i žumanjke. Umiješajte još i brašno s praškom za pecivo, kakao, orahe i rastopljeni margarin.
2. Korak
Sve zajedno dobro pomiješajte i izmijesite. Tijesto stavite na pladanj i pecite u pećnici, zagrijanoj na 200 stupnjeva, približno pola sata.
3. Korak
U međuvremenu pripremite kremu. U posudi istucite jaja, šećer i kavu. Sve to malo zagrijte iznad vodene kupelji i miksajte dok se smjesa ne zgusti i postane pjenasta.
4. Korak
Kremu zatim malo ohladite i zatim u nju polako umiješajte rastopljeni maslac koji mora biti približno iste temperature kao i krema.
5. Korak
Zatim se vratite na biskvit. Ohlađeni biskvit prerežite dvaput i svaki dio posebno natopite kavom i rumom. Premažite kremo i »sastavite« tortu.
6. Korak
Na nju postavite teret na otprilike 10 minuta i zatim premažite slojem marmelade. Za kraj još prelijte rastopljenom čokoladom i ukrasite po želji.
Od bjelanjaka napravite čvrsti snijeg. Polako dodajte šećer i žumanjke. Umiješajte još i brašno s praškom za pecivo, kakao, orahe i rastopljeni margarin.
2. Korak
Sve zajedno dobro pomiješajte i izmijesite. Tijesto stavite na pladanj i pecite u pećnici, zagrijanoj na 200 stupnjeva, približno pola sata.
3. Korak
U međuvremenu pripremite kremu. U posudi istucite jaja, šećer i kavu. Sve to malo zagrijte iznad vodene kupelji i miksajte dok se smjesa ne zgusti i postane pjenasta.
4. Korak
Kremu zatim malo ohladite i zatim u nju polako umiješajte rastopljeni maslac koji mora biti približno iste temperature kao i krema.
5. Korak
Zatim se vratite na biskvit. Ohlađeni biskvit prerežite dvaput i svaki dio posebno natopite kavom i rumom. Premažite kremo i »sastavite« tortu.
6. Korak
Na nju postavite teret na otprilike 10 minuta i zatim premažite slojem marmelade. Za kraj još prelijte rastopljenom čokoladom i ukrasite po želji.
Prijavi se na čoko e-časopis
Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.