BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Creme Brulée s BAM mango preljevom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 2 h 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 6
creme brulée s bam mango preljevom

Creme brulee je klasični francuski desert poznat po svojoj kremastoj teksturi i hrskavoj karameliziranoj kori. Klasični creme brulee u ovom receptu obogatit ćemo osvježavajućim BAM preljevom mango koji će desertu dati tropski štih i osigurati savršenu harmoniju okusa.


Slijedite jednostavne korake i uživajte u izradi ovog sofisticiranog deserta koji će oduševiti sve ljubitelje slatkog.


Ako želite pripremiti klasični creme brulee, predstavljamo vam BAM recept:
RECEPT: Klasični Creme Brulée
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
U loncu zagrijte slatko vrhnje. Mahunu vanilije prerežite po dužini i ostružite sjemenke u kremu pa dodajte preostalu mahunu. Zagrijte na srednjoj vatri dok krema ne počne lagano kuhati. Maknite škampe sa štednjaka i ostavite stajati 10 minuta da se vanilija prožme.
2
U međuvremenu, tucite žumanjke i šećer u velikoj zdjeli dok smjesa ne postane svijetla i kremasta. Vruće vrhnje polako ulijevajte u smjesu žumanjaka i šećera uz neprestano miješanje da se jaja ne zgrušaju.
3
Procijedite smjesu kroz gusto cjedilo kako biste uklonili mahunu vanilije i sve grudice. Ulijte smjesu u posude za creme brulee. Posude stavite u posudu za pečenje i ulijte vruću vodu do pola posude da napravite vodenu kupelj.
4
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 150°C oko 30-35 minuta, dok se krema ne stvrdne, ali je u sredini još malo mekana. Kad je pečeno, izvadite iz vodene kupelji i ohladite na sobnoj temperaturi, a zatim u hladnjaku najmanje 2 sata, najbolje preko noći.
5
Neposredno prije posluživanja, po vrhu svake kreme pospite ravnomjeran sloj smeđeg šećera. Koristeći plinski plamenik, karamelizirajte šećer dok ne porumeni i postane hrskav. Ako nemate plamenik, to možete raditi i pod vrućim žarom u pećnici, ali pazite da vam šećer ne zagori.
6
Za osvježavajuću notu na karameliziranu koru dodajte BAM mango preljev. To će pojačati ionako predivan okus kreme spaljena došao je slatkoću i svježinu manga, što će desert podići na novu razinu. Preljev od manga osigurat će savršenu harmoniju okusa i učiniti vaš desert još jedinstvenijim i nezaboravnijim.Isprobajte ovu kombinaciju i impresionirajte svoje goste sofisticiranim desertom koji spaja klasične i tropske okuse.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,29 €
Ukupno:
12,89 €11,60 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual