1
Najprije u posudi pomiješajte brašno i prašak za pecivo te zatim dodajte ulje, jaja, smeđi šećer, vanilin šećer i prstohvat soli. Sastojke dobro smiješajte električnim mikserom da nastane glatka smjesa.
2
Nastalu smjesu mijesite na radnoj površini toliko vremena dok tijesto ne postano glatko. Umotajte ga u prozirnu foliju za namirnice i na pola sata stavite u hladnjak da odstoji.
3
Tijesto na tanko razvaljajte, a zatim žlicom ili okroglim kalupom za kekse po pladnju, prekrivenom papirom za pečenje, oblikujte kekse.
4
Pecite ih približno 10 minuta na temperaturi od 180 °C da postanu zlatnožute boje.
5
Kada se keksi potpuno ohlade, po 2 keksa premažite odabranim namazom i sljepite ih zajedno. Ako želite možete ih obogatiti time da po njima posipate šećer u prahu.
6
A ako ne možete bez čokolade, baš kao svaki pravi čokoholičar, otkrit ćemo vam da su ovi išleri još bolji ako su za točku na i preliveni čokoladom.