BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Išleri malo drugačije

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 9
isleri malo drugacije

Znate li za išlere, slasne prhke kekse s orasima koji potječu iz Ilirske Bistrice, a punjeni su mekanom čokoladnom kremom? Ovoga vam puta predstavljamo recept za malo drugačije išlere – punjene namazom od lješnjaka, tako dobreza polizati prste!

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Najprije u posudi pomiješajte brašno i prašak za pecivo te zatim dodajte ulje, jaja, smeđi šećer, vanilin šećer i prstohvat soli. Sastojke dobro smiješajte električnim mikserom da nastane glatka smjesa.
2
Nastalu smjesu mijesite na radnoj površini toliko vremena dok tijesto ne postano glatko. Umotajte ga u prozirnu foliju za namirnice i na pola sata stavite u hladnjak da odstoji.
3
Tijesto na tanko razvaljajte, a zatim žlicom ili okroglim kalupom za kekse po pladnju, prekrivenom papirom za pečenje, oblikujte kekse.
4
Pecite ih približno 10 minuta na temperaturi od 180 °C da postanu zlatnožute boje.
5
Kada se keksi potpuno ohlade, po 2 keksa premažite odabranim namazom i sljepite ih zajedno. Ako želite možete ih obogatiti time da po njima posipate šećer u prahu.
6
A ako ne možete bez čokolade, baš kao svaki pravi čokoholičar, otkrit ćemo vam da su ovi išleri još bolji ako su za točku na i preliveni čokoladom.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual