BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Jelke od lješnjaka

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 4
jelke od ljesnjaka

Tražiš li recept za svečane zalogaje koji izgledaju fantastično i brzo su gotovi, božićna drvca od lisnatog tijesta od lješnjaka savršen su izbor. BAM Namaz od lješnjaka daje bogat okus koji savršeno pristaje uz prhko lisnato tijesto. Tako ga je jednostavno napraviti da ti čak i djeca mogu pomoći u oblikovanju drvca.




Kad ih staviš na stol, sigurno ćeš čuti kako te ljudi pitaju kako su fantastični. A najbolji dio? Potrebna su ti samo četiri osnovna sastojka i malo vremena. I malo šećera u prahu da sve zaokružimo.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

@bamchocolate.com Holiday season is coming in.🎅 You should definetely bake these delicious hazelnut Christmas trees as they make a perfect festive dessert!🧑‍🍳🎄 . . . #bamchocolate #hazelnut #hazelnutspread #hazelnutcream #puffpastry #christmasdesserts #holidaybaking #holidaybakingrecipes #bakingrecipe #bakingrecipes ♬ Christmas Magic - AShamaluevMusic

Upute za pripremu:

1
Na jedan sloj lisnatog tijesta ravnomjerno rasporedi BAM Namaz od lješnjaka.
2
Pokrij drugim slojem lisnatog tijesta i izreži na jednake trake promjera oko 5 cm.
3
Trake zarolaj u obliku imele, nabodi na štapiće i na vrh dodaj zvjezdicu.
4
Posipe stavi na pleh obložen papirom za pečenje i premaži ih jajetom.
5
Peci ih 20-25 minuta u pećnici zagrijanoj na 200°C.
6
Pospi ih šećerom u prahu i uživaj!

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,89 €
Ukupno:
8,90 €8,01 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual