BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Klasična čokoladna torta

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 13
klasicna cokoladna torta

Tražite najbolji recept za čokoladnu tortu? Onda ste na pravom mjestu! Pripremili smo recept za najbolju čokoladnu tortu koju ćete ikad probati.

Jedan od sastojaka zbog kojih je ovaj recept za tortu omiljen jest dodatak espresso praha u čokoladnoj torti i čokoladnoj glazuri. Ako nikad niste probali dodati barem malo espresso praha kad pečete kolače s čokoladom, stvarno morate. Espresso djeluje tako da podiže okuse na isti način kao BAM pasta od vanilije.

Pa ako u svojoj okolini imate ljubitelja čokoladnih torti, napravite im klasičnu čokoladnu tortu. Ako su imali loš dan, to je definitivno nešto što će im ga učiniti boljim.

BAM slastičarski savjet: Za rahli biskvit upotrebljavajte jaja sobne temperature.

Možete dodati i krem sir u klasičnu čokoladnu tortu i napraviti čokoladnu kremastu cheesecake tortu ili dodati BAM čokoladni namaz s lješnjacima i pripremiti Ferrero tortu.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Klasična čokoladna torta

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 13

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Zagrijte pećnicu na 180 °C. Maslacem namastite dva pekača promjera 23 cm. U veću zdjelu dodajte brašno, šećer, BAM kakao u prahu, prašak za pecivo, sodu bikarbonu, sol i espresso prah. Promiješajte da se sastojci povežu. U smjesu brašna dodajte mlijeko, ulje, jaja i BAM pastu od vanilije i miješajte na srednjoj brzini da se sastojci ponovno promiješaju. Smanjite brzinu i pažljivo dodajte kipuću vodu u tijesto za tortu i miješajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Tijesto za torte ravnomjerno rasporedite u oba pripremljena kalupa za torte. Pecite 30 do 35 minuta dok čačkalica ili tester za torte umetnut u središte čokoladne torte ne bude čist. Izvadite kalup iz pećnice i ostavite da se ohladi oko 10 minuta, a zatim izvadite tortu iz pekača i ostavite je da se u potpunosti ohladi.
2. Korak Pripremite čokoladni ganache i ukrasite tortu. Čokoladni ganache možete upotrebljavati i kao čokoladnu kremu te ga dodati između pečenih slojeva čokoladne torte. Dobar tek!
3. Korak
1. Korak

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-3,37 €
Ukupno:
30,33 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual