BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Mille feuille s malinama i slanom karamelom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 6
mille feuille s malinama i slanom karamelom

Mille Feuille, poznata i kao Napoleon torta, jedna je od najelegantnijih francuskih slastica koja svojom bogatom poviješću i sofisticiranom pripremom oduševljava gurmane diljem svijeta. Njegovo ime, koje na francuskom znači "tisuću listova", odnosi se na mnogo tankih slojeva hrskavog lisnatog tijesta u sendviču između kremaste kreme od vanilije.

Korištenjem kupovnog lisnatog tijesta i BAM mješavine za kremu od vanilije, ovaj se desert može napraviti brže i lakše bez žrtvovanja okusa i sofisticiranosti. Kada se klasični Mille Feuille nadogradi dodatkom svježih malina i BAM preljevom od slane karamele, nastaje osvježavajuća i šarena verzija ovog sofisticiranog deserta, savršenog za ljetne dane. Spoj prhkog tijesta, glatke BAM kreme od vanilije i sočnih malina stvara sklad okusa i tekstura koji će očarati svakog gurmana.


Priprema Mille Feuille s malinama i slanom karamelom zahtjeva određenu preciznost, ali krajnji rezultat vrijedan je svakog truda.


Pogledajte i ostale BAM recepte s kremom od vanilije:

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

Upute za pripremu:

1
Zagrijte pećnicu na 200 °C. Hladno lisnato tijesto razvaljajte na oko 3 mm debljine i izrežite na tri jednaka pravokutnika. Stavite ih na pleh obložen papirom za pečenje i izbodite vilicom.Pecite oko 15-20 minuta dok tijesto ne porumeni i postane hrskavo. Zatim ostaviti sa strane i ohladiti.
2
U mlijeko postepeno dodavati BAM kremu od vanilije i pjenjačom dobro izmiješati.Ostavite da odstoji 3 minute, zatim ponovno miksajte kremu od vanilije dok ne dobijete željenu gustoću. Premjestite kremu od vanilije u vrećicu.
3
Na ohlađeno lisnato tijesto ravnomjerno rasporedite BAM preljev od slane karamele.Na sloj karamela rasporedite hrpice kreme od vanilije, pa ih prekrijte svježim malinama.
4
Ponovite sa slojevima lisnatog tijesta, slanog karamela, kreme od vanilije i malina. Završite trećim slojem tijesta i kremom od vanilije. Po vrhu pospite pečene pistacije za dodatni hrskavi element.
5
Mille Feuille s malinama stavite u hladnjak na najmanje sat vremena da se krema stegne. Zatim ga narežite na jednake komade i poslužite.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,18 €
Ukupno:
11,80 €10,62 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual