1
U zdjelu razbij dva jaja i umuti ih pjenjačom. Ulij mlaćenicu, dodaj žličicu BAM paste od vanilije i pire od bundeve.
2
Postupno umiješaj brašno, dodajte sodu bikarbonu, šećer, sol i cimet.
3
Dobro izmiješaj i ostavi smjesu da odstoji desetak minuta.
4
Posudu poprskati BAM repičnim uljem u spreju, sačekati da se zagrije i peći male okrugle palačinke. Kutlačom izmjeri masu. Peci dvije minute s jedne i minutu i pol s druge strane ili dok ne porumene.
5
Zapečene palačinke s pireom od bundeve savršeno se slažu s preljevom BAM Slani karamel, jer daje kontrast slatkoće palačinkama od bundeve. Odozgo ih pospi BAM čokoladnim kapljicama i po želji ukrasi svježim voćem.
6
*Dodatni savjet za čuvanje: Palačinke stavi jednu na drugu, svaku odvoji papirom za pečenje, sve stavi u plastičnu posudu i stavi u zamrzivač gdje može stajati do mjesec dana i imaš ukusni već pripremljeni zalogaj na dohvat ruke, samo odmrzavanje!