BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Preljev za ukrašavanje kolačića

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 5 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 5
preljev za ukrasavanje kolacica

Ako vam treba jednostavan preljev za ukrašavanje kolačića, na pravom ste mjestu! Ako vaše slastičarske vještine nisu baš na visini ili želite da vam u pripremi pomognu male dječje ruke, vaši blagdanski kolačići svejedno mogu izgledati kao da su ih napravili pravi majstori. Prema našem novom receptu za lagani preljev za kolačiće dobit ćete preljev koji će se lijepo stvrdnuti i tako se vaši kolačići neće lijepiti jedan za drugi.

Za preljev vam je potrebno samo pet sastojaka: šećer, BAM pasta od vanilije, agavin sirup ili med te sol i voda. Stvarno jednostavno!

BAM savjet: preljev za kolačiće najprije nanesite na vanjske rubove, a zatim popunite sredinu. Ako na preljev dodajete posip, dodajte ga odmah nakon što na kolačiće nanesete preljev.

Ovu glazuru ili preljev možete upotrijebiti za ukrašavanje kolačića kao što su:

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Preljev za ukrašavanje kolačića

  • Vrijeme pripreme: 5 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 5

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Vilicom u srednje velikoj posudi pomiješajte šećer u prahu, BAM pastu od vanilije, agavin sirup ili med te 67 ml vode sobne temperature. Dobit ćete jako gustu smjesu koju će biti gotovo nemoguće izmiješati. Ručnim mikserom umiješajte 8 ml vode. Ako podignete metlice i pustite da se preljev ocijedi u zdjelu, preljev će zadržati svoj oblik nekoliko sekundi, a zatim se ponovno rastopiti. Tako ćete znati da je preljev prave konzistencije i da je spreman za upotrebu. Ako je smjesa pregusta i ne prelazi u tekuću fazu nakon nekoliko sekundi, dodajte još 8 ml vode ili onoliko koliko je potrebno za željenu konzistenciju.
2. Korak Ako želite obojiti preljev za kolačiće, sad je trenutak da u njega umiješajte prehrambenu boju u obliku gela. Ako želite upotrijebiti više boja, preljev možete rasporediti u nekoliko zdjelica. Najprije dodajte samo 1 – 2 kapljice boje, promiješajte, a zatim po potrebi dodajte još kako biste dobili željenu boju. Imajte na umu da će boja potamniti kad se preljev za kolačiće posuši.
1. Korak Dodajte preljev u dresir vrećicu za ukrašavanje i ukrasite kolačiće po želji. Ostavite da se preljev osuši ili stvrdne, obično u roku od 24 sata, ali možete ih pojesti i prije. Ukrašene kolačiće nije potrebno prekrivati dok čekate da se preljev stvrdne. Ako imate mogućnost, kolačiće ukrasite odmah u pekaču, pa cijeli pekač stavite u hladnjak kako bi se preljev još brže ohladio. Kad se preljev osuši, kolačiće možete dodati u božićne darove. Ili ih stavite na policu s čašom toplog mlijeka za Djeda Božićnjaka. :)

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,99 €
Ukupno:
8,91 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual