1
Pećnicu zagrijemo na 165 stupnjeva celzija.
2
Pladanj u kojem ćemo peći krafne namastimo maslacem ili drugom mašću.
3
U veću posudu istresemo brašno, šećer, prašak za pecivo i sol. Dobro promiješamo metlicom. Dodamo mlaćenicu, jaje i rastopljeni maslac. Miješamo dok masa ne bude dobro promiješana. Umiješamo još i ananas.
4
Žlicom nanesemo tijesto u pladanj. Ako imamo pladanj za američke krafne napunimo svaku jamicu do ¾. Ako nemamo, onda nanesemo tijesto na pladanj u obliku krafni.
5
Pečemo 12 – 15 minuta. Jesu li krafne pečene možemo provjeriti čačkalicom – pečene su onda kada iz tijesta izvadimo čistu čačkalicu.
6
Pečene krafne izvadimo iz pećnice i pustimo nekoliko minuta da se ohlade.
7
U međuvremenu rastopimo bijelu čokoladu s mlijekom iznad vodene kupelji. Kada je čokolada rastopljena prelijemo ju preko krafni.
8
Po krafnama pospemo još pržene listiće badema i pustimo da se krafne ohlade.