BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Torta bez pečenja

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 10
torta bez pecenja

Zaduženi ste za pripremu deserta na sljedećoj proslavi, želite pokazati raznolikost, ali imate samo jednu pećnicu? Ili ljeti ne želite dodatno zagrijavati stan, a zaželjeli ste se dobre torte? Napravite mjesta u hladnjaku, stiže recept za mini tortice bez pečenja! Upotrebom nekoliko osnovnih sastojaka možete bez pečenja pripremiti osvježavajuće mini tortice. BAM pasta od vanilije svojim će bogatim okusom vanilije, opojnim mirisom i pravom aromom nadopuniti i izgled i okus torte bez pečenja.

Na vrh možete dodati i čokoladni ganache. Preporučujem da ga na tortu bez pečenja stavite prije no što je stavite u hladnjak.

BAM savjet: prije početka krem sir i kiselo vrhnje zagrijte na sobnu temperaturu. Više savjeta i trikova pronađite ovdje.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 200 g graham mrvica
  • 67 g običnog ili smeđeg šećera
  • 240 ml hladnog slatkog vrhnja
  • 450 g punomasnog krem sira PHILADELPHIA sobne temperature
  • 65 g šećera
  • 30 g kiselog vrhnja ili običnog jogurta sobne temperature
  • 1 žličica svježeg limunovog soka
  • 1 žličica BAM paste od vanilije
Tiktok mojacokolada

Upute za pripremu:

1
Kao model upotrijebite kalup za 12 muffina. Stavite podloške od papira.
2
Ako imate graham krekere, a ne mrvice, kuhačom ih pretvorite u fine mrvice. Mrvice stavite u srednje veliku posadu te umiješajte šećer i rastopljeni maslac. Miješajte onoliko dugo koliko je potrebno da biste dobili ujednačenu smjesu. Pripremljena mješavina imat će konzistenciju mokrog pijeska. U kalupe za muffine dodajte žlicu i pol mješavine s mrvicama te je potisnite stražnjom stranom žlice.
3
Ručnim mikserom tucite ohlađeno slatko vrhnje kako biste dobili čvrste vrhove. Potrebne su približno 3 minute.
4
Ručnim mikserom u zasebnoj posudi umutite krem sir i šećer na srednjoj brzini. Miješajte dok ne dobijete glatku i kremastu smjesu. Ostatke koji su se tijekom miješanja zalijepili za rub posude postružite silikonskom lopaticom.
5
Smjesi od krem sira i šećera dodajte kiselo vrhnje, limunov sok i BAM pastu od vanilije. Miješajte na srednjoj brzini dok ne dobijete kremastu teksturu, približno jednu minutu. Pripazite da u smjesi ne ostanu velike grudice krem sira. Ako ima grudica, nastavite miješati dok ne nestanu.
6
Nastavkom za miješanje ili silikonskom lopaticom u smjesu dodajte tučeno slatko vrhnje. Dodajte polako kako bi masa ostala prozračna i rahla.
7
Žlicom ili dresir vrećicom pripremljenu smjesu jednakomjerno dodajte na pripremljeno dno od keksa. Stražnjom stranom žlice zagladite vrhove tako da budu ravni.
8
Mini tortice bez pečenja hladite u hladnjaku najmanje 3 sata. Ako ćete ih hladiti duže od 3 sata, preporučujem da tortice bez pečenja prekrijete aluminijskom ili plastičnom folijom.
9
Mini tortice čuvajte u hladnjaku do posluživanja. Pri posluživanju dodajte: BAM preljeve, čokoladnu kremu za premazivanje, BAM crispy ili svježe voće... Mini tortice bez pečenja na sobnoj temperaturi mogu biti približno 30 – 60 minuta.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,99 €
Ukupno:
9,90 €8,91 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual