BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Torta od manga

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 2 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 16
torta od manga

Mango torta je osvježavajući desert koji svakako pripada ljetu. Ovo osvježavajuće tropsko voće vodi vaše okusne pupoljke na sunčani odmor, gdje svaki zalogaj donosi eksploziju voćnih okusa. Krema od manga i svježi okus manga stvaraju prekrasnu kombinaciju koja će zasigurno oduševiti.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 470 g višenamjenskog brašna
  • 3,5 g praška za pecivo
  • 1,2 g sode bikarbone
  • prstohvat soli
  • 120 g neslanog omekšalog maslaca
  • 240 g kristal šećera
  • 2 jaji
  • 1 žlica BAM paste od vanilije
  • 240 g pirea od manga (od zrelog manga)
  • 120 g mlaćenice
  • 120 g nasjeckanog manga

Upute za pripremu:

1
Pripremite okrugli kalup za tortu promjera 23 cm, namastite ga i zagrijte pećnicu na 175 °C.
2
U srednje velikoj posudi umutite brašno, prašak za pecivo, sodu bikarbonu i sol.
3
U velikoj zdjeli miksajte omekšali maslac i šećer dok ne postane svijetlo i pjenasto. Možete koristiti električni mikser ili to učiniti ručno.
4
Dodajte jaja, jedno po jedno, dobro tučeći nakon svakog dodavanja. Maslacu i šećeru dodajte pire od manga i miješajte dok se dobro ne sjedini.
5
Postupno dodajte suhe sastojke u smjesu manga, naizmjenično s mlaćenicom. Počnite i završite sa suhim sastojcima. Miješajte dok se svi sastojci ne sjedine. Po želji umiješajte nasjeckani mango kako biste kolaču dali teksturu.
6
Ulijte tijesto u pripremljeni kalup za tortu i zagladite vrh lopaticom.
7
Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici oko 35-40 minuta ili dok čačkalica zabodena u sredinu ne izađe čista. Kada je kolač pečen, izvaditi ga iz pećnice i ostaviti da se hladi u plehu 10 minuta. Zatim kolač prebacite na rešetku da se potpuno ohladi.
8
Nakon što se kolač ohladi, premažite ga glazurom i ukrasite narezanim mangom kako biste još više istaknuli okus manga.
1
U zdjeli tucite omekšali maslac dok ne postane glatko i kremasto.
2
Postupno dodajte šećer u prahu i nastavite mutiti dok se ne sjedini i postane pjenasto.
3
Dodajte BAM preljev Mango i BAM pastu od vanilije u puter kremu. Tucite srednjom brzinom dok se pire od manga potpuno ne sjedini i glazura ne postane glatka.
4
Kada se kolač od manga potpuno ohladi, možete ga zalediti. Pomoću lopatice ili glatka za kolače rasporedite veliki sloj glazure od maslaca od manga na vrh torte.
5
Za preljev od manga možete jednostavno posložiti narezani mango u ukrasni uzorak po vrhu torte. Po želji tortu možete ostaviti neko vrijeme u hladnjaku da se glazura stegne prije posluživanja. Vaša torta od manga s preljevom od manga spremna je za uživanje!

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,48 €
Ukupno:
14,80 €13,32 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual