100% sigurno online plaćanje
PREMIUM slastićarski paket sadrži BAM GOLD zlatnu čokoladu, BAM čokoladno-lješnjakov namaz, BAM namaz od lješnjaka koji ljubazno prihvaćaju u svoje društvo i BAM pastu od vanilije. Paket uključuje BAM proizvode koji su idealni za pripremu raznih slastica. BAM čokoladno-lješnjakov namaz koristi se za pripremu kolača Ferrero Rocher, a BAM namaz od lješnjaka za pripremu poznate Kinder Bueno torte. BAM pasta od vanilije poboljšava okus i izgled deserta, a BAM GOLD zlatna čokolada impresionira zlatnom bojom i okusom karamele. Proizvodi u slastičarskom pakiranju PREMIUM prikladni su kako za one koji već stvaraju prema receptima slastičarke, tako i za one koji tek počinju stvarati. Proizvodi su BEZ GLUTENA.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne slastičarske pakete.
PREMIUM slastičarski paket sastoji se od BAM proizvoda koji su idealni za pripremu raznih slastica. Pakiranje sadrži BAM GOLD zlatnu čokoladu (250 g), BAM čokoladno-lješnjakov namaz (200 g), BAM namaz od lješnjaka (200 g) i univerzalnu BAM pastu od vanilije (50 ml). Kombinacija proizvoda prikladna je za one koji već peku i one koji tek počinju. BAM GOLD zlatna čokolada pakirana je u prikladno pakiranje i tako ne gubi svježinu i autentičan okus nakon otvaranja. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. BAM pasta od vanilije brzo zauzima svoje mjesto u slasticama poput panna cote, creme brulee, deserti s kremom od jaja , a izgled sladoleda od vanilije bit će još privlačniji zbog sjemenki vanilije. BAM čokoladno-lješnjakov i BAM namaz od lješnjaka savršeno se kombiniraju u pripremi nadjeva za kolače, a koriste se za pripremu mousseva ili deserta u staklenkama.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".
BAM proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a proizvod ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje u hladnjaku.
Prženi lješnjaci iz Piemonta (zaštićena geografska oznaka, min. 50 % lješnjaka), šećer, punomasno mlijeko u prahu, kakao u prahu, emulgator: sojin lecitin.
Prženi lješnjaci iz Piemonta (zaštićena geografska oznaka, min. 55% lješnjaka), šećer, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin.
Agavin sirup, voda, koncentrat vanilije Bourbon, mahuna vanilije, zgušnjivač: tragakant.
Kakao maslac, šećer, punomasno mlijeko u prahu, mliječni šećer, sirotka u prahu, obrano mlijeko u prahu, karamelizirani šećer 2%, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije, sol.
Kakao dijelovi najmanje 31,9%, najmanje 29,8% mliječnih dijelova, najmanje 7,1% mliječne masti.