Slastičarski paket Voćni nadjevi sastoji se od BAM kreme od vanilije s kojom se odlično kombinira džem od malina, bijela čokolada i čokolada s jagodama, a za nadogradnju okusa i izgleda pobrinut će se BAM pasta od vanilije. Kremastu i slatku strukturu koju daje krema od vanilije razbit će voćni džem od malina, što je i savršena kombinacija za vašu sljedeću slasticu u čaši. Voćni preljev od malina također se dobro kombinira sa slatkoćom bijele čokolade, a od paste od vanilije i čokolade s jagodama možete napraviti voćni nadjev za svoju sljedeću tortu ili drugu slasticu.
BAM slastičarski paket Voćni nadjevi osmislili smo za sve one koji žele postati pravi slastičarski majstori ili majstorice. Slastičarska umjetnica Ana Lemič na svojem internetskom tečaju u BAM slastičarskoj akademiji pokazat će vam kako pripremiti voćne nadjeve, a za BAMbastične okuse pobrinut ćemo se mi. Postanite majstor slastičarstva uz nas!
Slastičarski paket Voćni nadjevi sastoji se od BAM kreme od vanilije (350 g) s kojom se odlično kombinira džem od malina (200 g), čokolada s jagodama (250 g) i bijela čokolada (500 g), a za nadogradnju okusa i izgleda pobrinut će se BAM pasta od vanilije (50 ml). Kremastu i slatku strukturu koju daje krema od vanilije razbit će voćni džem od malina, što je i savršena kombinacija za vašu sljedeću slasticu u čaši. Voćni preljev od malina također se dobro kombinira sa slatkoćom bijele čokolade, a od paste od vanilije i čokolade s jagodama možete napraviti voćni nadjev za svoju sljedeću tortu ili drugu slasticu. Čokolada od jagoda prikladna je i za pripremu čokoladnog moussea. Budući da su u pastu od vanilije dodane sjemenke vanilije, ona će se osim za okus pobrinuti i za privlačan izgled slastica.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.
BAM Proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a proizvodi izloženi izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
Preljev Malina čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Šećer, škrob, punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, modificirani škrob, zgušnjivač: E407, konzervans: E202, arome, bojila: beta karoten i kurkumin.
Može sadržavati tragove jaja.
Agavin sirup, voda, koncentrat vanilije Bourbon, mahuna vanilije, zgušnjivač: tragakant.
Maline (50%), voda, zaslađivač: ksilitol, zgušnjivač: pektin, regulator kiselosti: limunska kiselina; tri kalcijev citrat, konzervans: kalijev sorbat; crna mrkva.
Može sadržavati tragove glutena.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma, bojilo E120, aroma vanilije.