BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

-12%
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Souffle s malinama i pistacijama

(4 Ocjene)
Nema na zalihi
22,70€
19,90 €
-12%
s PDV

Čokoladni nabujak ili souffle klasična je francuska slastica poznata po svojem elegantnom izgledu, a oduševljava bogatim čokoladnim okusom. Sama priprema zahtjeva puno umijeća, stoga smo slastičarskim paketima dodali i mali slastičarski trik zahvaljujući kojem ćete jednostavno pripremiti ovu zahtjevnu francusku slasticu. Mješavina za čokoladni souffle daje rahlu i prozračnu osnovu za poznati francuski desert. Čokoladnu smjesu obogatite voćnim notama džema od maline koji sadrži minimalno 50 % malina te kremastim okusom pistacija.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Ovoga puta pripremili smo vam malo zaljubljeniju kategoriju BAM slastičarskih proizvoda s kojom ćete više nego očito zadiviti nepce svojih najdražih.

BAM slastičarski paket Souffle s malinama i pistacijama sadrži mješavinu za čokoladni souffle (250 g), voćni džem Malina (200 g) i namaz od pistacija (200 g). Mješavinom se dobiva rahla i prozračna osnova za čokoladni souffle, kojoj se pridružuje voćna nota maline i kremasti namaz koji se sastoji od najmanje 50 % fino mljevenih pistacija.

BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i” uz izvrsne proizvode za pripremu slastica.


Uvjeti čuvanja
BAM Proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a proizvodi izloženi izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku. BAM Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual