Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Paris Brest s BAM kremom od vanilije i malinama

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 9
paris brest s bam kremom od vanilije i malinama

@bamchocolate.com

Paris Brest with BAM vanilla cream and raspberries 🤩 ✨ If you like custards, princesses and éclairs, then this dessert is for you! Presenting Paris Brest with BAM vanilla cream and BAM sugar-free raspberry jam. Paris-Brest is a classic French dessert first created in 1910 to celebrate the bicycle race between Paris and Brest. This round dessert, the shape of which symbolises a bicycle wheel, is made of crispy boiled or baked dough filled with a rich vanilla cream. With its light and airy texture and intense nutty flavour, Paris-Brest has become a popular choice among French pastry lovers. The unique combination of textures and flavours makes this dessert unmistakable and an eternal favourite that still reigns supreme in patisseries around the world. #bamchocolate #parisbrest #vanillacream #raspberryjam

♬ original sound - BAM (Become A Master)

Ako volite kreme, princeze i éclairs, onda je ovaj desert za vas! biciklistička utrka između Pariza i grada Bresta.

Ovaj okrugli desert, čiji oblik simbolizira bicikl, radi se od hrskavog kuhanog ili paljeno tijesto punjeno bogatom kremom od vanilije. Sa svojom laganom i prozračnom teksturom i intenzivnim orašastim okusom, Paris-Brest je postao popularan izbor među francuskim ljubiteljima peciva.

Jedinstvena kombinacija tekstura i okusa čini ovu slasticu nezamjenjivom i vječnim favoritom koji i dalje vlada u slastičarnicama diljem svijeta.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Paris Brest s BAM kremom od vanilije i malinama

  • Vrijeme pripreme: 45 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 9

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Pripremite pečeno tijesto. U loncu srednje veličine zakuhajte vodu zajedno s maslacem, soli i šećerom (ako koristite). Pustite da se maslac potpuno otopi. Kad prokuha maknite s vatre i odmah umiješajte brašno. Snažno miješajte da se sastojci dobro sjedine. Vratite škampe na umjerenu vatru i miješajte dok se tijesto ne počne odvajati od stijenki posude i stvori glatku masu. To obično traje oko 3 do 4 minute. Tijesto prebacite u drugu zdjelu da se malo ohladi, oko 5 minuta. To sprječava zgrušavanje jaja kada ih dodate. Dodajte jaja jedno po jedno u tijesto, svaki put dobro izmiješajući prethodno jaje prije dodavanja sljedećeg. Gotovo tijesto mora biti glatko i sjajno, dovoljno čvrsto da zadrži oblik, ali dovoljno mekano da klizi sa žlice.
2. Korak Pečeno tijesto na papiru za pečenje pošpricati u krugove i vrhove pogledati sa malo vode. Pecite ih 30 minuta na 180 stupnjeva.
3. Korak Za to vrijeme pripremite kremu - u 1 litru mlijeka postupno dodajte smjesu kreme od vanilije (350g) i dobro promiješajte pjenjačom. Pustite smjesu da odstoji 3 minute, zatim ponovno miksajte dok ne dobijete željenu gustoću kreme od vanilije. Po potrebi (ovisno o teksturi koju želite) možete dodati i više ili manje mlijeka. Premjestite smjesu u odgovarajuću vrećicu i stavite u hladnjak na najmanje 2 sata ili u zamrzivač na najmanje 40 minuta.
4. Korak Kada se loptice od tijesta ohlade, izrežite ih i donje polovice obilato premažite BAM marmeladom od malina bez dodatka šećera. Pilot vrećicom na njih našpricajte pripremljenu kremu i poklopite ih gornjom polovicom.
5. Korak Pospite ih šećerom u prahu i poslužite.

O avtorju

Ana F.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual