Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Pogača od sira s čokoladom

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11
pogaca od sira s cokoladom

BAM bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokolada s uravnoteženim mliječnim okusom.

Pripremili smo recept za čokoladnu pogaču od sira.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Pogača od sira s čokoladom

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11

Sastojci:

  • 100 g babyi keksi
  • 50 g rastopljenog maslaca
  • 300 g borovnica
  • 50 g šećera
  • sok limuna
  • 10 g želatine u prahu

Upute za pripremu:

1. Korak Sameljite baby kekse i dodajte im rastopljeni maslac. Smjesu dobro promiješajte i jednakomjerno porazdijelite po pladnju.
2. Korak Pladanj stavite u hladnjak da se smjesa stvrdne. U međuvremenu razlomite bijelu čokoladu na male komadiće i rastopite iznad vodene kupelji ili u mikrovalnoj pećnici.
3. Korak Istucite slatko vrhnje i dodajte ga u rastopljenu čokoladu. Dodajte još topljeni sir i Mascarpone.
4. Korak Čokoladnu smjesu jednakomjerno rasporedite po podlozi na pladnju i opet ga stavite u hladnjak da se smjesa stvrdne.
5. Korak Zatim pripremite preljev. U posudi zgnječite borovnice, dodajte šećer i sok jednog limuna.
6. Korak Dodajte još želatinu, pripremljenu po uputama proizvođača. Voćnu smjesu jednakomjerno rasporedite po nadjevu u pladnju i stavite ga zatim u hladnjak.
7. Korak Kada se pogača stvrdne spremna je za serviranje.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual