BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

BAM Ambasadori

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Pogača od sira s čokoladom

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 11
pogaca od sira s cokoladom

BAM bijela čokolada je vrlo univerzalna, vrhunska belgijska čokolada. Idealna je za lijevanje, praline, kreme, mousseve, ganache, sladolede, kekse, biskvite i druge kremaste čokoladne strukture. Čokolada je oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Radi se o laganoj i kremastoj čokolada s uravnoteženim mliječnim okusom.

Pripremili smo recept za čokoladnu pogaču od sira.


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

sastojci za podlogu:

  • 100 g babyi keksi
  • 50 g rastopljenog maslaca

sastojci za kremu:

sastojci za preljev:

  • 300 g borovnica
  • 50 g šećera
  • sok limuna
  • 10 g želatine u prahu

Upute:

priprema:

1
Sameljite baby kekse i dodajte im rastopljeni maslac. Smjesu dobro promiješajte i jednakomjerno porazdijelite po pladnju.
2
Pladanj stavite u hladnjak da se smjesa stvrdne. U međuvremenu razlomite bijelu čokoladu na male komadiće i rastopite iznad vodene kupelji ili u mikrovalnoj pećnici.
3
Istucite slatko vrhnje i dodajte ga u rastopljenu čokoladu. Dodajte još topljeni sir i Mascarpone.
4
Čokoladnu smjesu jednakomjerno rasporedite po podlozi na pladnju i opet ga stavite u hladnjak da se smjesa stvrdne.
5
Zatim pripremite preljev. U posudi zgnječite borovnice, dodajte šećer i sok jednog limuna.
6
Dodajte još želatinu, pripremljenu po uputama proizvođača. Voćnu smjesu jednakomjerno rasporedite po nadjevu u pladnju i stavite ga zatim u hladnjak.
7
Kada se pogača stvrdne spremna je za serviranje.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual