BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Sangria s BAM preljevom Višnja

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 20 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8
sangria s bam preljevom visnja

Sangria je koktel koji potječe sa španjolskih ljetnih zabava na terasi. Španjolci tradicionalno ujutro uživaju u kavi, malo rade, uzmu popodnevni odmor (ili siestu), pa još malo rade. Navečer se pak opuštaju uz „tapas” i čašu dobrog pića. Obično se u čaši nalazi i sangria; to je voćni napitak koji osim alkohola sadrži različite vrste voća. Osim naranča, borovnica i jabuka, dodali smo i višnje.

BAM preljev Višnja voćni je pripravak koji sadrži više od 70 % sočnih i kiselkastih višanja bez koštica. Preljev Višnja savršeno se slaže i sa slanim i sa slatkim jelima, pa savršeno funkcionira i uz sastojke za osvježavajuću sangriu.

BAM preljevom Višnja možete pripremiti i vrući umak te njime preliti sladoled koji ste sami pripremili, recept vas čeka OVDJE.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sangria s BAM preljevom Višnja

  • Vrijeme pripreme: 20 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8

Sastojci:

  • 100 g BAM preljeva Višnja
  • 145 g jagoda narezanih na komade
  • 150 g borovnica
  • 120 ml brandyja
  • 500 ml soka od brusnice
  • 2 žlice šećera u prahu
  • 750 ml crnog vina
  • 350 ml sode (Sprite itd.)

Upute za pripremu:

1. Korak U velikom vrču za sangriu pomiješajte BAM preljev Višnja, jagode, borovnice, rakiju, sok od brusnice i šećer u prahu. Dodajte crno vino i pažljivo promiješajte. Dodajte sodu i ponovo promiješajte.
2. Korak Pustite da se sangria hladi najmanje dva sata prije posluživanja.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,00 €
Ukupno:
0,00 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual