BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Tiramisu od jagoda u čaši

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 6
tiramisu od jagoda u casi

Bez jaja, ali punog okusa - ovaj tiramisu očarat će vaše nepce i odvesti vas na nezaboravno kulinarsko putovanje. Pripremite se kušati najbolji tiramisu od jagoda koji ćete ikada kušati!


Tiramisu od jagoda prilagođen je i najmlađim gurmanima. Bez kave i s osvježavajućim voćnim daškom, ovaj će desert oduševiti sve generacije.


Pogledajte i ostale BAM recepte za tiramisu:

RECEPT: Tiramisu od pistacija u šalici 

RECEPT: Raffaello tiramisu 
RECEPT: Tiramisu brownie kolačići

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Tiramisu od jagoda u čaši

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 6

Upute za pripremu:

1. Korak

Pripremite BAM kremu od vanilije - smjesu postepeno dodajte mlijeku i pjenjačom dobro miješajte. Pustite smjesu da odstoji 3 minute, a zatim ponovno miješajte dok ne dobijete željenu gustoću.

2. Korak Jagode oprati, odstraniti peteljke i sitno ih narezati.
3. Korak Pekmez od jagoda bez dodatka šećera i trećinu pripremljene BAM kreme od vanilije pomiješajte u posudi i dobro promiješajte da dobijete kremastu smjesu. U kremastu smjesu od jagoda dodajte svježe narezane jagode.
4. Korak

Kolačiće izlomite na male komadiće.

5. Korak

U čaše za tiramisu stavite red kolačića, zatim sloj kreme od jagoda s narezanim jagodama, pa još jedan sloj kreme. Ponavljajte postupak dok ne potrošite sve sastojke, a završite slojem kreme od vanilije.

6. Korak Čaše s tiramisuom stavite u hladnjak i ostavite da se tiramisu ohladi i stvrdne – najmanje 4 sata ili bolje preko noći.
7. Korak

Prije posluživanja tiramisu pospite kakaom u prahu.

Uživajte u ovoj osvježavajućoj, voćnoj verziji tiramisua.

O avtorju

Maja K.
Ustvarjalka vsebin
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual