Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

souffle s jagodama
-21%
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Souffle s jagodama

Nema na zalihi
8,80€
6,99 €
-21%
s PDV

Čokoladni souffle klasična je francuska slastica već dugo poznata po svojem elegantnom izgledu, a oduševljava bogatim čokoladnim okusom. Uz bogati okus čokoladne francuske slastice tu je i preljev od jagode koji svojim osvježavajućim i bogatim okusom osvježava kremasti okus čokolade. Slasticu s mekanom i pjenastom čokoladnom jezgrom ukrasite svježim voćem, šećernim posipom ili šećernoj dekoraciji u obliku srca i impresionirajte svoje najdraže.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Ovoga puta pripremili smo vam malo zaljubljeniju kategoriju BAM slastičarskih proizvoda s kojom ćete više nego očito zadiviti nepce svojih najdražih.

BAM slastičarski paket Čokoladni souffle s jagodama sadrži mješavinu za pripremu čokoladnog soufflea (250 g) i preljev od jagoda (200 g). Upotrebom ovog paketa dobit ćete prozračnu i rahlu čokoladnu slasticu koja će oduševiti ljubitelje slastica od jagoda. Priprema izvrsnog čokoladnog soufflea bit će vrlo brza i jednostavna, pa je ovo odlično rješenje za završetak romantične večere ili kao pomoć za pripremu elegantne slastice čak i kad za to nemate mnogo vremena.

BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji izvrsnom čokoladom svojim slasticama žele dodati točku na „i”.

Uvjeti čuvanja
BAM Proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a proizvodi izloženi izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku. BAM Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.

Mješavina za čokoladni souffle, 250 g

Sastojci

Šećer, pšenično brašno, čokolada 25% (šećer, kakao masa, kakao, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, arome. Min. 48% kakao), sol.

Može sadržavati tragove jaja, mlijeka, orašastih plodova i sumpornog dioksida.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost1666 kJ / 396 kcal
  • Masti5,5 g
  • Ugljikohidrati80,5 g
  • Vlakna2,6 g
  • Bjelančevine4,8 g
  • Sol0,42 g

Preljev Jagoda, 200 g

Sastojci
Jagoda (55 %), šećer, sok od jagode (15 %) od koncentriranog soka od jagode, voda, modificirani kukuruzni škrob (E 1442), regulator kiselosti: limunska kiselina, koncentrirani sok crnog korijena, prirodna aroma, konzervans (E 202).
Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost543 kJ /128 kcal
  • Masti< 0,5 g
  • Ugljikohidrati29 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine0,5 g
  • Sol0,0 g
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
Tražiš dodatne informacije o proizvodu?
Napiši pitanje
Potvrdite da niste robot.
Pitanje je uspješno poslano
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual