Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Brownie na brzinu

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 50 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10
brownie na brzinu

Za brownie na brzinu, koristili smo samo šest glavnih sastojaka. S obzirom da smo brownie pripremali prema receptu bez praška za pecivo, jaja su bitna da kolači zaista lijepo narastu u pećnici. U recept smo dodali i šećer u prahu, koji djeluje kao trik za pripremu brownia na brzinu. Šećer u prahu sadrži kukuruzni škrob koji pomaže zgusnuti tijesto. BAM kakao prah pruža prekrasnu crveno-smeđu boju. Prije nego ga dodate u sastojke, mora se prosijati, jer osim okusa, daje i sočnu i pahuljastu strukturu. Dodamo i ulje i BAM pastu od vanilije, što osigurava da se sastojci lijepo međusobno povežu i dodatno pojačaju okus čokolade.

Brownie na brzinu možete pripremiti s okusom banane i kikirikija, malina ili čokolade.

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Brownie na brzinu

  • Vrijeme pripreme: 50 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 10

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva Celzija. Pekač za pečenje veličine 20 x 20 x 4 cm premažite maslacem ili obložite papirom za pečenje.
2. Korak U zdjelu srednje veličine dodajte šećer, brašno, BAM kakao u prahu, šećer u prahu, BAM tamnu čokoladu i sol. Miješajte kuhačom tek toliko da se sastojci sjedine.
3. Korak U velikoj zdjeli istucite jaja, dodajte ulje, vodu i BAM pastu od vanilije. Miješajte dok ne dobijete gustu, pahuljastu smjesu. Zatim dodajte smjesu šećera, brašna, BAM kakao u prahu, šećera u prahu, BAM tamne čokolade i soli. Miješajte dok se sastojci ne sjedine.
4. Korak Ulijte tijesto u pripremljenu tepsiju i zagladite vrh lopaticom. Pecite oko 40 minuta. Ako je biskvit pečen, možete provjeriti čačkalicom. U ovom slučaju, dobro je ostaviti nekoliko komada biskvita na čačkalici jer to znači da će browniji na brzinu postati sočniji. Ako je čačkalica potpuno suha, biskvit će biti pečen, ali neće biti tako sočan. Potpuno ohladite prije rezanja kolačića.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-3,37 €
Ukupno:
30,33 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual