BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Keksi s komadićima čokolade

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11
keksi s komadicima cokolade

Pred vama je najbolji recept za kekse s komadićima čokolade! Bez smiješnih, nepoznatih sastojaka, bez vremena za hlađenje itd. Samo jednostavan, neposredan, nevjerojatno ukusan recept za čokoladne kekse koji će vam uvijek uspjeti.

Za pripremu keksa s komadićima čokolade možete upotrijebiti i BAM termostabilnu čokoladu. U obliku je kapljica, pa ćete je lakše dozirati. Zbog termostabilnosti zadržat će oblik čak i tijekom pečenja, pa je prikladna za deserte kao što su muffini i američki čokoladni keksi.

BAM savjet: kad izvadite čokoladne kekse iz pećnice, trebaju izgledati pomalo sirovi. To je tajna koja ove kekse čini tako nevjerojatno sočnima i ne previše suhima. Kekse nikad nemojte peći duže no što je navedeno u receptu.

Pripremite druge vrste keksa:


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Keksi s komadićima čokolade

  • Vrijeme pripreme: 30 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 11

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Zagrijte pećnicu na 190 °C. Pekač obložite papirom za pečenje. U posebnoj posudi pomiješajte brašno, sodu bikarbonu, sol i prašak za pecivo. U posebnoj posudi pomiješajte maslac i šećer. Miješajte dok ne dobijete ujednačenu smjesu. Zatim umiješajte jaja i BAM pastu od vanilije i miješajte dok ne dobijete pjenastu smjesu. Umiješajte suhe sastojke i miješajte dok ne dobijete savršeno ujednačenu smjesu. Dodajte BAM tamnu čokoladu i BAM tamnu termostabilnu čokoladu.
1. Korak Uzmite oko dvije žličice tijesta i oblikujte kuglicu. Zatim kuglice ravnomjerno rasporedite po pripremljenom pekaču. Čokoladni keksi zatim se peku u zagrijanoj pećnici oko 8 – 10 minuta. Kad tek počnu dobivati rumenu boju, izvadite ih iz pećnice. Hladite ih na pekaču 2 minute, a zatim ih do kraja ohladite na rešetki za hlađenje. Dobar tek! ;)

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-2,57 €
Ukupno:
23,13 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual