Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

tamna termostabilna cokolada 250 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Tamna termostabilna čokolada, 250 g

(43 Ocjena)
Na zalihama
33,82KN
s PDV

BAM tamna termostabilna čokolada vrhunska je čokolada koja sadrži najmanje 49,5 % dijelova kakaa i ima oblik malih kapi, što omogućuje lakše doziranje i jednakomjerniju raspodjelu u slasticama. Zbog svoje termostabilnosti zadržat će oblik i božanstveni okus čak i tijekom pečenja, pa je prikladna za slastice kao što su browniji, muffini i američki čokoladni keksi. Možete je upotrijebiti i za pripremu stracciatella sladoleda, slatkog banana kruha i drugih peciva. Čokolada NE sadrži gluten.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Više od 49,5 % kakaa

Liniju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu BAM slastica sastavili smo od pomno odabranih čokolada i kakaa poznatih po vrhunskoj kvaliteti i provjereno odličnom okusu. BAM proizvodi namijenjeni su za pripremu vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, također u vlastitom domu. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna termostabilna čokolada u kapljicama.

BAM tamna termostabilna čokolada (250 g) sadrži najmanje 49,5 % kakao dijelova te je napravljena od vrhunskih sastojaka. Njena termostabilnost znači da čak i tijekom pečenja zadržava svoj oblik. Zbog te je karakteristike najprikladnija kao dodatak muffinima, hrskavim američkim keksima ili pak za dodatnu hrskavost u kremama. Odlično se iskazala i u kombinaciji sa sladoledom.

Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Sastojci

Sastojci: Kakao masa, šećer, dekstroza, emulgator: sojin lecitin.

Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 49,5%.

Uvjeti čuvanja

Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.


Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost2109 kJ / 504 kcal
  • Masti27,8 g
    Od toga zasićene 16,7 g
  • Ugljikohidrati52,4 g
    Od toga šećer 49,5 g
  • Bjelančevine5,7 g
  • Vlakna9,1 g
  • Sol0,01 g

Predviđena isporuka:

28. 09. 2022 - 30. 09. 2022
  • Cijena poštarine:+ 24,87 KN
  • Neto težina:250 g
  • Dimenzije:22,5 cm x 13 cm x 2,5 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual