100% sigurno online plaćanje
BAM tamna termostabilna čokolada vrhunska je čokolada koja sadrži najmanje 49,5 % dijelova kakaa i ima oblik malih kapi, što omogućuje lakše doziranje i jednakomjerniju raspodjelu u slasticama. Zbog svoje termostabilnosti zadržat će oblik i božanstveni okus čak i tijekom pečenja, pa je prikladna za slastice kao što su browniji, muffini i američki čokoladni keksi. Možete je upotrijebiti i za pripremu stracciatella sladoleda, slatkog banana kruha i drugih peciva. Čokolada NE sadrži gluten.
Liniju čokoladnih i kakao proizvoda za pripremu BAM slastica sastavili smo od pomno odabranih čokolada i kakaa poznatih po vrhunskoj kvaliteti i provjereno odličnom okusu. BAM proizvodi namijenjeni su za pripremu vrhunskih slastica, odličnog izgleda i iznimnog okusa, također u vlastitom domu. U kolekciji BAM nalazi se i izvrsna tamna termostabilna čokolada u kapljicama.
BAM tamna termostabilna čokolada (250 g) sadrži najmanje 49,5 % kakao dijelova te je napravljena od vrhunskih sastojaka. Njena termostabilnost znači da čak i tijekom pečenja zadržava svoj oblik. Zbog te je karakteristike najprikladnija kao dodatak muffinima, hrskavim američkim keksima ili pak za dodatnu hrskavost u kremama. Odlično se iskazala i u kombinaciji sa sladoledom.
Čokolada BAM namijenjena je svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.
Sastojci: Kakao masa, šećer, dekstroza, emulgator: sojin lecitin.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 49,5%.
Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostorije nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.