Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Mousse od manga

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h 50 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8
mousse od manga

Ovaj put ćemo mousse od manga pripremiti bez jaja i bez kuhanja. Ova verzija umjesto jaja — ili želatine ili agar agara — sadrži samo tri zdrava sastojka za najlakši, najukusniji odvažni mousse od manga: potrebni su vam svježi mango, vrhnje i med. To je to! 

BAM savjet: kako bi mousse od manga bio zaista pun slatkog okusa manga, dodajte žlicu ili dvije BAM preljeva Mango. BAM preljev Mango oduševit će vas svojim osebujnim i osvježavajućim okusom slatkog manga. Voćni pripravak sadrži više od 70 % manga te je savršen kao nadjev za razne slastice ili će svojim izrazitim okusom poboljšati okus sladoleda, torti ili brzo pripremljenih kolača. 

Mousse od manga možete poslužiti i uz:

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Mousse od manga

  • Vrijeme pripreme: 1 h 50 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 8

Sastojci:

  • 2 svježa manga
  • 1 do 2 žlice meda
  • 115 g slatkog vrhnja

Upute za pripremu:

1. Korak

Mango usitnite u blenderu. U to dodajte med ako odabrani mango nije presladak. Miješajte dok ne dobijete gladak i lijepi pire.

2. Korak

Električnom miješalicom umutite vrhnje dok ne dobijete meke vrhove. Pripazite da vrhnje ne mutite predugo. U tučeno vrhnje dodajte pire od manga. Dodajte postupno kako bi se pire od manga povezao s tučenim vrhnjem. Mousse od manga ulijte u male čaše ili zdjelice. Pokrijte mousse i ohladite u hladnjaku 1 sat do nekoliko sati.

3. Korak

Mousse od manga poslužite hladan. Dodajte BAM preljev Mango i ukrasite gore navedenim sastojcima.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,98 €
Ukupno:
8,82 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual