BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Panna cotta s BAM preljevom od jagoda

  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 15 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 7
panna cotta s bam preljevom od jagoda

Panna cotta s vanilijom i BAM preljevom od jagoda savršena je slastica u kojoj možete uživati u svako doba godine. Priprema panna cotte s preljevom od jagoda potpuno je jednostavna, a možete je pripremiti i unaprijed.

Recept koji je pred vama prikladan je za dvije panna cotte. Za posluživanje možete upotrijebiti bilo koju posudicu koju imate pri ruci. Najbolje izgleda u čaši, ali u redu je i bilo kakva druga posudica.

Pri kupnji BAM proizvoda možete upotrijebiti kod RECEPT koji vam donosi 10 % popusta na cijelu narudžbu.

Ako nikada niste jeli panna cottu: to je slastica čija je tekstura slična kremi, samo što se u ovom slučaju radi o „kuhanom vrhnju”, ovaj put s nevjerojatnim okusom vanilije i jagode. Krema će biti slatka, preljev od jagoda blago trpak, pa se okusi savršeno slažu!

Evo još nekoliko ideja za slastice od jagoda:

Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Panna cotta s BAM preljevom od jagoda

  • Vrijeme pripreme: 15 min
  • Zahtjevnost:
  • Broj sastojaka: 7

Sastojci:

Upute za pripremu:

1. Korak Stavite mlijeko u manju zdjelu. Želatinu u prahu ravnomjerno rasporedite po mlijeku. Pustite da se namače 5 minuta. U maloj tavi pomiješajte vrhnje, šećer, BAM sjemenke mahune vanilije i lagano prokuhajte. Ostavite da vrije 5 minuta. Nakon 5 minuta maknite posudu s vatre i umiješajte mješavinu mlijeka i želatine. Miješajte dok ne dobijete smjesu bez grudica.
2. Korak Procijedite tekućinu kroz cjedilo. Cjedilo ne treba biti previše fino jer ne pokušavamo ukloniti sjemenke vanilije. Uz pomoć cjedila pokušajte ukloniti sve neotopljene komadiće želatine. Prelijte u pojedinačne čaše i poklopite. Ostavite da se hladi najmanje 4 sata ili preko noći. Na ohlađenu panna cottu dodajte BAM preljev od jagoda. Količinu odredite prema želji. Dobar tek!

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-0,80 €
Ukupno:
7,19 €
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual