1
Odvojite žumanjke od bjelanjaka i ostavite ih na sobnoj temperaturi dok pripremate ostale stvari. Pekač poprskajte sprejom za pečenje ili kistom premažite uljem, a zatim obložite papirom za pečenje.
2
Zagrijte pećnicu na 180 °C. U velikoj zdjeli pjenasto miješajte žumanjke, ulje, šećer, pire od manga i mlijeko dok se ne sjedine. U smjesu prosijte brašno i sol. Miješajte dok se smjesa ne sjedini i bude bez grudica.
3
Pekačem nekoliko puta nježno lupnite o radnu plohu kako ne bi nastali mjehurići zraka. 30 minuta pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 180 °C, a zatim prebacite na konvekcijski način rada (ventilator) i pecite još 3 do 4 minute ili dok gornja strana ne porumeni i postane suha na dodir. Ako nemate konvekcijski način rada, pecite još 5 minuta i provjerite je li gornja strana zlatnosmeđe boje i suha na dodir.
4
Pripremite kremu od manga. U posudu za miješanje stavite vrhnje za šlag, BAM preljev od manga i šećer u prahu. Tucite dok se krema ne stegne, ali nemojte istući do kraja. Pokrijte i ohlađeno držite u hladnjaku.
5
Izvadite roladu iz pećnice i odmah je iz pekača prebacite na rešetku za hlađenje te odlijepite papir za pečenje. Na biskvit stavite novi papir za pečenje koji će biti veći od biskvita i okrenite tijesto na drugu stranu.
6
Na sredinu torte stavite kremu od manga i razmažite je. Po želji u kremu dodajte kockice manga. Jednom rukom vrlo lagano podignite papir za pečenje kako biste lakše umotali roladu dok ne dođete do druge strane.
7
Odstranite papir za pečenje. Roladu vrlo nježno položite na tanjur na kojem ćete je poslužiti. Lagano pokrijte papirom za pečenje tako da ne dodiruje površinu tijesta. Hladite roladu najmanje 1 sat prije rezanja.