NOVO: Preljev Ananas Mango sa 70% udjela voća, koji spaja egzotične okuse ananasa i manga.

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

FIT proizvodi

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

Rolada s nadjevom od manga

  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • (1)
  • Vrijeme pripreme: 1 h
  • Zahtjevnost:
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
    • difficulty
  • Broj sastojaka: 10
mango rolada je rolada punjena kremastim i blago zasladzenim tucenim vrhnjem s okusom manga


Mango rolada je rolada punjena kremastim i blago zaslađenim tučenim vrhnjem s okusom manga. To je ukusan i lagan desert koji ćete s užitkom pojesti. Okus rolade od manga nosi savršenu količinu slatkoće uz intenzivan okus i miris manga. Tekstura rolade bit će mekana i prozračna. 


Uz roladu od manga možemo poslužiti i:


Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Sastojci:

  • 3 velika jaja na sobnoj temperaturi
  • 10 g šećera
  • 35 ml ulja
  • 40 ml ulja
  • 60 g BAM preljeva Mango
  • 80 g brašna
  • prstohvat soli

Upute za pripremu:

1
Odvojite žumanjke od bjelanjaka i ostavite ih na sobnoj temperaturi dok pripremate ostale stvari. Pekač poprskajte sprejom za pečenje ili kistom premažite uljem, a zatim obložite papirom za pečenje.
2
Zagrijte pećnicu na 180 °C. U velikoj zdjeli pjenasto miješajte žumanjke, ulje, šećer, pire od manga i mlijeko dok se ne sjedine. U smjesu prosijte brašno i sol. Miješajte dok se smjesa ne sjedini i bude bez grudica. 
3
Pekačem nekoliko puta nježno lupnite o radnu plohu kako ne bi nastali mjehurići zraka. 30 minuta pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 180 °C, a zatim prebacite na konvekcijski način rada (ventilator) i pecite još 3 do 4 minute ili dok gornja strana ne porumeni i postane suha na dodir. Ako nemate konvekcijski način rada, pecite još 5 minuta i provjerite je li gornja strana zlatnosmeđe boje i suha na dodir.
4
Pripremite kremu od manga. U posudu za miješanje stavite vrhnje za šlag, BAM preljev od manga i šećer u prahu. Tucite dok se krema ne stegne, ali nemojte istući do kraja. Pokrijte i ohlađeno držite u hladnjaku. 
5
Izvadite roladu iz pećnice i odmah je iz pekača prebacite na rešetku za hlađenje te odlijepite papir za pečenje. Na biskvit stavite novi papir za pečenje koji će biti veći od biskvita i okrenite tijesto na drugu stranu.
6
Na sredinu torte stavite kremu od manga i razmažite je. Po želji u kremu dodajte kockice manga. Jednom rukom vrlo lagano podignite papir za pečenje kako biste lakše umotali roladu dok ne dođete do druge strane. 
7
Odstranite papir za pečenje. Roladu vrlo nježno položite na tanjur na kojem ćete je poslužiti. Lagano pokrijte papirom za pečenje tako da ne dodiruje površinu tijesta. Hladite roladu najmanje 1 sat prije rezanja.

Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Naruči sastojce uz 10% popusta:

Popust na proizvode korištene u receptu - 10%:
-1,48 €
Ukupno:
14,80 €13,32 €
-10%
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Prijavi se na čoko e-časopis
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual