Naruči sastojce uz 10% popusta:
Vrhunski BAM proizvodi za pečenje.

Kada se mango pojavi u slasticama, možemo reći da će to svakako biti slastica koja će zaokružiti cijeli ručak ili večeru i dati mu završnicu. Ponekad nam se čak čini, da bi gosti preskočili glavno jelo kako bi se dočepali deserta s mangom.
Zreli mango ima tropsko-cvjetni okus, zbog toga je njegova karakteristična slatkoća cijenjena u cijelom svijetu. Iako uvriježeno mišljenje govori, da je mango sezonska slastica, to uopće nije točno. Mango je dostupan tijekom cijele godine. Na policama fizičkih trgovina čeka vas mango voće s kojim možete pripremiti brojne slastice, a na našim online policama BAM preljev mango. BAM preljev mango je voćni pripravak koji sadrži više od 70% sočnog, slatkog i osvježavajućeg manga. Svojom kremastom i slatkom strukturom, preljev je prikladan za uljepšavanje ljetnih slastica, poput laganih narezaka ili preljeva za kolače od sira. Lako se kombinira s grčkim jogurtom ili uljepša okus dosadnog mliječnog sladoleda.
No, bez obzira na to hoćete li se odlučiti za preljev ili voće, odlučili smo vam pokazati par ideja za slastice.
Mango mousse je savršeni kremasti desert za posebne prilike ili želju za slatkim u zadnji tren. Ovaj put pripremit ćemo mousse od manga bez jaja i bez kuhanja. Umjesto jaja — ili želatine ili agar agara — ova verzija sadrži samo tri zdrava sastojka za najlakši, najukusniji odvažni mousse od manga: potreban vam je svježi mango, vrhnje i šećer. To je to!
Mangomisu ili mango-tiramisu kombinacija je klasičnog talijanskog deserta, no u mangomisu se umjesto čokolade dodaje tropsko voće poput ploški manga. Mangomisu može biti i lagani desert s daškom klasičnog tiramisua. Osim toga, ovaj mangomisu bit će i "desert za djecu"!
Recept čeka ovdje.
Mango pločice pune se svježim mangom, a zatim se peku u pećnici što je duže moguće kako bi dobile pravu hrskavu koricu. Mango pločice možete pripremiti i kad ste jako u žurbi, jer su potpuno jednostavne za napraviti. Prije same pripreme vjerujemo u par jednostavnih savjeta i trikova kako bi priprema bila zaista brza i laka.
Mousse s bijelom čokoladom i preljevom od manga desert je iznimno jednostavan za pripremu, lagan i prozračan, topi se u ustima, finog voćnog okusa, napravljen od samo pet sastojaka. Savršena poslastica za sve ljubitelje manga i čokolade.
Što je uopće mousse? Mousse je mekani desert, ponekad lagane i prozračne teksture, a ponekad kremaste i guste strukture, ovisno o načinu pripreme. Mousse se priprema od tučenih bjelanjaka ili šlaga ili kombinacije oba. Mousse obično držimo u hladnjaku najmanje 3 do 4 sata, najbolje preko noći.