100% sigurno online plaćanje
BAM mješavina za čokoladni souffle daje rahlu, laganu i prozračnu podlogu za poznati francuski desert. Čokoladnu smjesu možete dodatno obogatiti BAM pastom od vanilije. Desert s mekanom i pjenastom čokoladnom jezgrom ukrasite svježim voćem, šećernim posipom ili BAM preljevima. Okus možete nadopuniti i BAM namazima ili kuglicom sladoleda. Priprema izvrsnog čokoladnog soufflea vrlo je brza i jednostavna. Savršeno za prilike kada nema puno vremena za pripremu deserta.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsnu mješavinu za čokoladni souffle.
BAM mješavina za čokoladni souffle (250 g) daje rahlu, laganu i prozračnu podlogu za poznati francuski desert. Okus čokoladnog nabujka možete dodatno obogatiti BAM pastom od vanilije. Desert s mekanom i pjenastom čokoladnom jezgrom ukrasite svježim voćem, šećernim posipom ili BAM preljevima. Okus možete nadopuniti i BAM namazima ili kuglicom sladoleda koji ste sami pripremili. Souffle možete pripremiti za bilo koju prigodu, bilo to Valentinovo, Majčin dan, rođendan ili godišnjica braka. Izvrsna prilika je i kad u posjetu dođu gosti koje želite očarati svojim slastičarskim vještinama.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".
Šećer, pšenično brašno, čokolada 25% (šećer, kakao masa, kakao, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, arome. Min. 48% kakao), sol.
Može sadržavati tragove jaja, mlijeka, orašastih plodova i sumpornog dioksida.
Mješavinu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura prostora ne bi trebala biti veća od 25°C, a Mješavina za čokoladni souffle izložena izravnom svjetlu. Izbjegavajte čuvanje u hladnjaku.
Čoko savjet: Obogatite masu BAM pastom od vanilije. Već pečeni čokoladni souffle ukrasite svježim voćem, šećernim posipom, BAM preljevima ili dodajte žličicu BAM namaza i kuglicu BAM sladoleda.