100% sigurno online plaćanje
Slastičarski paket Monotorte sadrži BAM bijelu, mliječnu, tamnu čokoladu, kakao prah, namaz od lješnjaka, čokoladni s lješnjacima i bijeli kokosov namaz, koji na svoj veliki slastičarski pult primaju i pastu od vanilije. Monotorte su slastice kod kojih kreativnost i mašta ne poznaju granice. Priprema je bezgranična igra s oblicima, okusima i, ne manje važno, tehnikama pripreme. Priprema monoporcijskih torti može značiti pripremu košare pune torti u obliku voća. BAM proizvode upotrebljava slastičar Sandi Planinšek za pripremu Raffaello ili Ferrero Rocher monotorta, a sada ih možete upotrijebiti i vi. Proizvodi u pakiranju NE SADRŽE GLUTEN.
Inspiracija za slastičarski paket bio je internetski tečaj "Monoportijske torte", možete ga pronaći OVDJE.
Slastičarski paket Monotorte osmislili smo za sve vas koji želite postati pravi slastičarski majstori ili majstorice. Kako pripremiti monoporcijske torte u obliku voća ili orašastih plodova pokazat će vam slastičarski majstor Sandi Planinšek u svojem internetskom tečaju na BAM slastičarskoj akademiji, a za BAMbastične okuse pobrinut ćemo se mi. Postanite majstor slastičarstva uz nas!
Slastičarski paket Monotorte sadrži BAM bijelu (500 g), mliječnu (500 g) i tamnu (500 g) čokoladu, BAM kakao u prahu (500 g), BAM namaz od lješnjaka (200 g), BAM čokoladni namaz s lješnjacima (200 g) i BAM bijeli kokosov namaz (200 g), koji na svoj veliki slastičarski pult primaju i BAM pastu od vanilije (50 ml). Monotorte su slastice kod kojih kreativnost i mašta ne poznaju granice. Priprema je bezgranična igra s oblicima, okusima i, ne manje važno, tehnikama pripreme. Priprema monoporcijskih torti može značiti pripremu košare pune krušaka, jabuka ili jagoda, što će zasigurno oduševiti vaše prijatelje. Tko kaže da torta mora biti okrugla? Sandi Planinšek pobrinut će se za pripremu monoporcijskih torti u obliku voća te monoporcijskih slastica kao što su Raffaello i Ferrero Rocher. Proizvodi u pakiranju NE SADRŽE GLUTEN.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.
BAM proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a produkt ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje u hladnjaku.
Kakao u prahu, sredstvo za reguliranje kiselosti E 501i.
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Pasta od badema (29 %), šećer od šećerne trske, biljne masti (suncokretovo ulje, kakao maslac), pasta od kokosa (14 %) (50 % kokosa, šećer, arome), laktoza, punomasno mlijeko u prahu, suncokretovo ulje, prirodna aroma vanilije.
Proizvod može sadržavati tragove lješnjaka, pistacija, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića, sezama i soje.
Prženi lješnjaci iz Piemonta (zaštićena geografska oznaka, min. 50 % lješnjaka), šećer, punomasno mlijeko u prahu, kakao u prahu, emulgator: sojin lecitin.
Prženi lješnjaci iz Piemonta (zaštićena geografska oznaka, min. 55% lješnjaka), šećer, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin.
Agavin sirup, voda, koncentrat vanilije Bourbon, mahuna vanilije, zgušnjivač: tragakant.