BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutena
-15%
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Slastičarski paket Monotorte

(1 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
76,00€
64,90 €
-15%
s PDV

Slastičarski paket Monotorte sadrži BAM bijelu, mliječnu, tamnu čokoladu, kakao prah, namaz od lješnjaka, čokoladni s lješnjacima i bijeli kokosov namaz, koji na svoj veliki slastičarski pult primaju i pastu od vanilije. Monotorte su slastice kod kojih kreativnost i mašta ne poznaju granice. Priprema je bezgranična igra s oblicima, okusima i, ne manje važno, tehnikama pripreme. Priprema monoporcijskih torti može značiti pripremu košare pune torti u obliku voća. BAM proizvode upotrebljava slastičar Sandi Planinšek za pripremu Raffaello ili Ferrero Rocher monotorta, a sada ih možete upotrijebiti i vi. Proizvodi u pakiranju NE SADRŽE GLUTEN.

Inspiracija za slastičarski paket bio je internetski tečaj "Monoportijske torte", možete ga pronaći OVDJE.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

Slastičarski paket Monotorte osmislili smo za sve vas koji želite postati pravi slastičarski majstori ili majstorice. Kako pripremiti monoporcijske torte u obliku voća ili orašastih plodova pokazat će vam slastičarski majstor Sandi Planinšek u svojem internetskom tečaju na BAM slastičarskoj akademiji, a za BAMbastične okuse pobrinut ćemo se mi. Postanite majstor slastičarstva uz nas!

Slastičarski paket Monotorte sadrži BAM bijelu (500 g), mliječnu (500 g) i tamnu (500 g) čokoladu, BAM kakao u prahu (500 g), BAM namaz od lješnjaka (200 g), BAM čokoladni namaz s lješnjacima (200 g) i BAM bijeli kokosov namaz (200 g), koji na svoj veliki slastičarski pult primaju i BAM pastu od vanilije (50 ml). Monotorte su slastice kod kojih kreativnost i mašta ne poznaju granice. Priprema je bezgranična igra s oblicima, okusima i, ne manje važno, tehnikama pripreme. Priprema monoporcijskih torti može značiti pripremu košare pune krušaka, jabuka ili jagoda, što će zasigurno oduševiti vaše prijatelje. Tko kaže da torta mora biti okrugla? Sandi Planinšek pobrinut će se za pripremu monoporcijskih torti u obliku voća te monoporcijskih slastica kao što su Raffaello i Ferrero Rocher. Proizvodi u pakiranju NE SADRŽE GLUTEN.

BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.

Uvjeti čuvanja

BAM proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a produkt ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje u hladnjaku.

Predviđena isporuka:

18. 07. 2024 - 22. 07. 2024
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
  • Neto težina:2850 g + 50 ml
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
76,00€ 64,90 €
-15%