Slastičarski paket Egzotični nadjevi odiše okusima tropskih krajeva. Slastičarski paket oduševit će BAM preljevom od marakuje, manga, bijelim kokos namazom te bijelom i tamnom čokoladom. Blago gorkast okus tamne čokolade upotpunit će kiselkast okus marakuje, a želite li nešto slađe, oduševit će vas nadjev od bijele čokolade s preljevom od manga ili, malo drugačije, u kombinaciji sa tropskim okusom bijelog kokos namaza čija kremasta tekstura podsjeća na slavne Raffaello kuglice. Ovim slastičarskim paketom tako možete pripremiti kremaste nadjeve tropskih okusa koje zbog svoje univerzalnosti možete upotrijebiti za pripremu svoje sljedeće slastice. Proizvodi NE SADRŽE GLUTEN.
BAM slastičarski paket Egzotični nadjevi osmislili smo za sve one koji žele postati pravi slastičarski majstori ili majstorice. Slastičarska umjetnica Ana Lemič na svojem internetskom tečaju u BAM slastičarskoj akademiji pokazat će vam kako pripremiti kremaste nadjeve tropskih okusa, a za BAMbastične okuse pobrinut ćemo se mi. Postanite majstor slastičarstva uz nas!
Slastičarski paket Egzotični nadjevi odiše okusima tropskih krajeva. Slastičarski paket oduševit će BAM preljevom od marakuje (200 ml), manga (200 ml), bijelim kokos namazom (200 g) te bijelom (500 g) i tamnom (500 g) čokoladom. Blago gorkast okus tamne čokolade upotpunit će kiselkast okus marakuje, a želite li nešto slađe, oduševit će vas nadjev od bijele čokolade s preljevom od manga ili, malo drugačije, u kombinaciji sa tropskim okusom bijelog kokos namaza čija kremasta tekstura podsjeća na slavne Raffaello kuglice. Od BAM bijele čokolade možete pripremiti čokoladni mousse, čiji okus BAM preljevima možete podići na najvišu razinu slastičarstva. Ovim slastičarskim paketom tako možete pripremiti kremaste nadjeve tropskih okusa koje zbog svoje univerzalnosti možete upotrijebiti za pripremu svoje sljedeće slastice. Proizvodi NE SADRŽE GLUTEN.
BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svim slastičarima amaterima te profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele dodati točku na „i”.
BAM Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana. Ostale BAM proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a proizvod ne smije biti izložen direktnom svjetlu.
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Pasta od badema (29 %), šećer od šećerne trske, biljne masti (suncokretovo ulje, kakao maslac), pasta od kokosa (14 %) (50 % kokosa, šećer, arome), laktoza, punomasno mlijeko u prahu, suncokretovo ulje, prirodna aroma vanilije.
Proizvod može sadržavati tragove lješnjaka, pistacija, oraha, američkih oraha, orašastih plodova Queenslanda, indijskih oraščića, sezama i soje.