Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutenaBez glutena
  • VeganVegan
preljev marakuja 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Preljev Marakuja, 200 g

(130 Ocjena)
Na zalihama

Predviđena isporuka:

09. 10. 2024 - 11. 10. 2024
Odabrana količina nije na zalihama
4,90 €
s PDV

Preljev Slani karamel, 200 g

Količina
Odabrana količina nije na zalihama
5,90 €
s PDV

Preljev Mango, 200 g

Količina
Odabrana količina nije na zalihama
4,90 €
s PDV
100% korisnika ocijenilo je ovaj proizvod sa

100% sigurno online plaćanje

BAM preljev Marakuja je voćni pripravak koji sadrži najmanje 70% marakuje. Marakuja je izuzetno aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa i ovako se odlično slaže s desertima nježne i slatke strukture poput panna cotte ili sve popularnijeg kolača cheescake. Rado če se pridružit desertima pripremljenim s BAM bijelom čokoladom jer na taj način razbija njihovu slatkoću. Svojom živopisnom bojom desertima ne dodaje samo ugodno osvježavajući okus, već oduševljava i okusom i izgledom. Zbog osvježavajućeg okusa, voćni pripravak pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavna komponenta ljetnih vrtnih zabava. Proizvod je bez glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Premium kvaliteta

Više od 70% marakuje

Više od 70% marakuje

Podrijetlo: Slovenija

Podrijetlo: Slovenija

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne preljeve.

BAM preljev Marakuja je voćni pripravak koji sadrži najmanje 70% marakuje. Marakuja je izuzetno aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa i ovako se odlično slaže s desertima nježne i slatke strukture poput panna cotte ili sve popularnijeg kolača cheescake. Rado če se pridružit desertima pripremljenim s BAM bijelom čokoladom i na taj način razbija njihovu slatkoću. Svojom živopisnom bojom desertima ne dodaje samo ugodno osvježavajući okus, već oduševljava i okusom i izgledom. Zbog osvježavajućeg okusa, voćni pripravak pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavna komponenta ljetnih vrtnih zabava. Marakuja je voće koje se može pojaviti i u drugim vrstama jela poput salata, jela sa sviježim sirom, a možete ga koristiti i za pripremu masla od marakuje i uživati ga na kruhu ili kao namaz na palačinkama. Proizvod je bez glutena.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Sastojci
Sok od marakuje (70%) od koncentriranog soka marakuje, šećer, modificirani kukuruzni škrob (E 1442), prirodna aroma, kiselina (limunska kiselina), konzervans (E202).
Uvjeti čuvanja

Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost616 kJ / 145 kcal
  • Masti0,5 g
    Od toga zasićene 0,0 g
  • Ugljikohidrati33 g
    Od toga šećer 30 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine0,5 g
  • Sol0,02 g
  • Neto težina:200 g
  • Dimenzije:8,1 cm x 7,2 cm
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
MOJA ČOKOLADA d.o.o.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Sorbet od marakuje

Sorbet je osvježavajuća voćna poslastica koja vuče korijene iz drevnog Bliskog istoka.

Čokoladni muffini s preljevom od marakuje

Ovdje su najbolji čokoladni muffini ili muffine bez jaja koji nude bogat čokoladni doživljaj i oduševljavaju sva naša osjetila.

BAMbastična voćna salata

Voćna salata je poput ljetnog pozdrava iz prirode u punom cvatu – slatka, osvježavajuća i puna živih boja.

Osvježavajuća voćna sangrija

Za sve ljubitelje osvježavajućih i slatkih pića, evo recepta koji će uljepšati sljedeći sunčani piknik, rođendan ili jednostavno proslavu lijepog dana.

Basque cheesecake

Baskijski kolač od sira, poznat i kao San Sebastian kolač od sira, popularan je desert koji potječe iz prekrasne baskijske regije u Španjolskoj. Ova posebna poslastica osvojila je srca ljudi diljem svijeta zbog svoje rustikalne teksture, kremaste unutrašnjosti i bogatog okusa.

Torta Pavlova sa zimskim voćem

Ako nikada prije niste probali tortu Pavlova, možda upravo pregledavate ovaj recept i razmišljate što je pak to? Torta Pavlova, nazvana po slavnoj ruskoj balerini Ani Pavlovoj, u osnovi je velika beze kora prelivena tučenim vrhnjem i voćem. Torta Pavlova izuzetno je popularna u Australiji, a polako ulazi i u američku i našu kulturu. Priznajemo, torta Pavlova ubraja se u one torte čija je priprema zahtjevnija i za koju je načelno potrebno i poprilično slastičarskog umijeća. Ali ništa strašno! Pripremili smo vam par savjeta kako bi torta ispala točno onako kako treba.Jaja istucite prije no što dodate šećer. Torta Pavlova sastoji se od beze kore i osim tučenih bjelanjaka ne sadrži nikakva druga sredstva za dizanje, pa se bjelanjci moraju dobro istući prije no što se dodaju drugi sastojci. Bjelanjke tucite dok ne dobijete mekani snijeg, a zatim dodajte šećer. Nastavite tući bjelanjke dok ne dobijete čvrsti snijeg. Beze se polako peče na niskoj temperaturi. Kako beze ne bi puknuo, mora se na niskoj temperaturi peći približno sat vremena, a potom se pećnica isključi i beze se još sat vremena ostavi u toploj pećnici. To će potpuno osušiti beze i pomoći mu da se ohladi bez pucanja. Torta Pavlova sastavlja se tek kad je beze potpuno hladan. Topli beze neće biti dovoljno čvrst, a tučeno vrhnje koje se dodaje kasnije postat će tekuće. Važnu ulogu u pripremi imat će i BAM pasta od vanilije. Pasta od vanilije ne sadrži alkohol i pripremljena je od pravog ekstrakta Bourbon vanilije s Madagaskara uz dodatak sjemenki vanilije koje će slastici dati i atraktivan izgled.

Panna cotta s marakujom

Panna cotta je slastica koju možete jednostavno pripremiti unaprijed. Pred vama je klasičan recept za jednostavnu, bogatu i kremastu talijansku panna cottu. Možete ga upotrijebiti kad god vam zatreba impresivna, brza slastica! Riječ panna cotta dolazi iz talijanskog i znači „kuhano vrhnje”. Sama priprema zahtijeva vrlo malo sastojaka. To je u osnovi jednostavna mješavina vrhnja, šećera i vanilije.

Cheesecake bez pečenja s bijelom čokoladom i marakujom

Marakuja je izrazito aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa te se izvrsno slaže s desertima nježne i slatke strukture kao što su panna cotta ili sve popularniji cheesecake bez pečenja. Izvrsna je u desertima pripremljenima s BAM bijelom čokoladom i tako razbija njihovu slatkoću. Pripremiti cheesecake bez pečenja puno je lakše nego pripremiti onaj koji je potrebno toplinski obraditi prije posluživanja. Nema jaja, nema pečenja, što znači da gotovo ne možete pogriješiti. Pri izradi tradicionalnog cheesecakea jaja se lako mogu prekuhati, premalo termički obraditi ili prepeći, zbog čega će cheesecake puknuti.

Veganska čokoladna rolada bez jaja i mlijeka

Najbolji čokoladni desert: Souffle ili lava kolač?

Kada razmišljate o čokoladnim slasticama koje svojom izuzetnom teksturom i okusom plijene pažnju ljubitelja slastica, soufflé i lava cake svakako su na vrhu liste.

Ukusna hrana bez glutena

Bezglutenska dijeta je pristup prehrani koji isključuje gluten – protein koji se nalazi u žitaricama kao što su pšenica, ječam, raž i zob (iako je zob sama bez glutena, može biti kontaminirana glutenom tijekom procesa prerade). Ova dijeta neophodna je za osobe s celijakijom, osjetljivošću na gluten ili alergijom na gluten.

Muffini, popularni desert ili slani zalogaj

Muffini su ukusni kolači u kojima uživaju ljudi diljem svijeta. Dolaze u raznim okusima i često se spajaju s doručkom ili desertom. U ovom članku otkrivamo podrijetlo muffina, mjesta na kojima se često jedu, različite nadjeve za muffine i jela koja su različiti derivati ​​muffina.

Tropsko voće i ljetni deserti

U ovom članku otkrivamo kako napraviti najbolje ljetne slastice s tropskim voćem, koje je tropsko voće najpopularnije i kako se može koristiti u slasticama.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
preljev marakuja 200 g
4,90 €