Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutena
  • Proizvedeno u Sloveniji
preljev marakuja 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Preljev Marakuja, 200 g

(90 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
4,90 €
s PDV

BAM preljev Marakuja je voćni pripravak koji sadrži najmanje 70% marakuje. Marakuja je izuzetno aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa i ovako se odlično slaže s desertima nježne i slatke strukture poput panna cotte ili sve popularnijeg kolača cheescake. Rado če se pridružit desertima pripremljenim s BAM bijelom čokoladom jer na taj način razbija njihovu slatkoću. Svojom živopisnom bojom desertima ne dodaje samo ugodno osvježavajući okus, već oduševljava i okusom i izgledom. Zbog osvježavajućeg okusa, voćni pripravak pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavna komponenta ljetnih vrtnih zabava. Proizvod je bez glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Prikladno za poklon

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne preljeve.

BAM preljev Marakuja je voćni pripravak koji sadrži najmanje 70% marakuje. Marakuja je izuzetno aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa i ovako se odlično slaže s desertima nježne i slatke strukture poput panna cotte ili sve popularnijeg kolača cheescake. Rado če se pridružit desertima pripremljenim s BAM bijelom čokoladom i na taj način razbija njihovu slatkoću. Svojom živopisnom bojom desertima ne dodaje samo ugodno osvježavajući okus, već oduševljava i okusom i izgledom. Zbog osvježavajućeg okusa, voćni pripravak pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavna komponenta ljetnih vrtnih zabava. Marakuja je voće koje se može pojaviti i u drugim vrstama jela poput salata, jela sa sviježim sirom, a možete ga koristiti i za pripremu masla od marakuje i uživati ga na kruhu ili kao namaz na palačinkama. Proizvod je bez glutena.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Sastojci
Sok od marakuje (70%) od koncentriranog soka marakuje, šećer, modificirani kukuruzni škrob (E 1442), prirodna aroma, kiselina (limunska kiselina), konzervans (E202).
Uvjeti čuvanja

Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost487 kJ / 116 kcal
  • Masti0,7 g
    Od toga zasićene 0,1 g
  • Ugljikohidrati27,7 g
    Od toga šećer 14 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine2,2 g
  • Sol0 g

Predviđena isporuka:

09. 02. 2023 - 13. 02. 2023
  • Cijena poštarine:+ 3,31 €
  • Neto težina:200 g
  • Dimenzije:8,1 cm x 7,2 cm
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Torta Pavlova sa zimskim voćem

Ako nikada prije niste probali tortu Pavlova, možda upravo pregledavate ovaj recept i razmišljate što je pak to? Torta Pavlova, nazvana po slavnoj ruskoj balerini Ani Pavlovoj, u osnovi je velika beze kora prelivena tučenim vrhnjem i voćem. Torta Pavlova izuzetno je popularna u Australiji, a polako ulazi i u američku i našu kulturu. Priznajemo, torta Pavlova ubraja se u one torte čija je priprema zahtjevnija i za koju je načelno potrebno i poprilično slastičarskog umijeća. Ali ništa strašno! Pripremili smo vam par savjeta kako bi torta ispala točno onako kako treba.Jaja istucite prije no što dodate šećer. Torta Pavlova sastoji se od beze kore i osim tučenih bjelanjaka ne sadrži nikakva druga sredstva za dizanje, pa se bjelanjci moraju dobro istući prije no što se dodaju drugi sastojci. Bjelanjke tucite dok ne dobijete mekani snijeg, a zatim dodajte šećer. Nastavite tući bjelanjke dok ne dobijete čvrsti snijeg. Beze se polako peče na niskoj temperaturi. Kako beze ne bi puknuo, mora se na niskoj temperaturi peći približno sat vremena, a potom se pećnica isključi i beze se još sat vremena ostavi u toploj pećnici. To će potpuno osušiti beze i pomoći mu da se ohladi bez pucanja. Torta Pavlova sastavlja se tek kad je beze potpuno hladan. Topli beze neće biti dovoljno čvrst, a tučeno vrhnje koje se dodaje kasnije postat će tekuće. Važnu ulogu u pripremi imat će i BAM pasta od vanilije. Pasta od vanilije ne sadrži alkohol i pripremljena je od pravog ekstrakta Bourbon vanilije s Madagaskara uz dodatak sjemenki vanilije koje će slastici dati i atraktivan izgled.

Panna cotta s marakujom

Veganska čokoladna rolada bez jaja i mlijeka

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
4,99
( 90 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Odkar sem poskusila a preliv ne delam več drugačnih tort ko s pasijonko :)”

Rosana ?., 12.01.2023

“Izredno okusen preliv, vsestransko uporaben.”

Urska K., 30.12.2022

“Čokoladna torta s pasijonkinim insertom in prelivom. Uporabljena BAM mlečna čokolada in pasijonkin preliv. Kombinacija sladkega okusa čokolade in kiselkastega okusa pasijonke je vrhunska. Prav tako recept Nine Kastelic.”

Katarina P., 23.12.2022

“Božansko”

Saša D., 21.12.2022

“Supeer, izvrstnega okusa”

Vesna U., 15.12.2022

“Ta preliv je med zmagovalnimi 5”

Marjana J., 15.12.2022

“Preliv je zelo dobrega okusa.”

BARBARA H., 14.12.2022

“”

, 15.11.2022

“”

, 07.11.2022

“”

, 07.11.2022

“Super je ”

Tatjana U., 22.10.2022

“S tem prelivom sem "ustvarila" mojo novo najljubšo cheesecake. Prav tako so ga vsi pohvalili pri porcijskih sladicah s skuto. Svež in res čudovit okus.”

Tjaša S., 21.10.2022

“Odličen. Sploh ob dejstvu, da je pri nas težko dobiti pasijonko. Ta preliv pa jo popolnoma nadomesti.”

Jožica H., 18.10.2022

“”

, 08.09.2022

“”

, 02.09.2022
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual