100% sigurno online plaćanje
BAM preljev Marakuja je voćni pripravak koji sadrži najmanje 70% marakuje. Marakuja je izuzetno aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa i ovako se odlično slaže s desertima nježne i slatke strukture poput panna cotte ili sve popularnijeg kolača cheescake. Rado če se pridružit desertima pripremljenim s BAM bijelom čokoladom jer na taj način razbija njihovu slatkoću. Svojom živopisnom bojom desertima ne dodaje samo ugodno osvježavajući okus, već oduševljava i okusom i izgledom. Zbog osvježavajućeg okusa, voćni pripravak pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavna komponenta ljetnih vrtnih zabava. Proizvod je bez glutena.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne preljeve.
BAM preljev Marakuja je voćni pripravak koji sadrži najmanje 70% marakuje. Marakuja je izuzetno aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa i ovako se odlično slaže s desertima nježne i slatke strukture poput panna cotte ili sve popularnijeg kolača cheescake. Rado če se pridružit desertima pripremljenim s BAM bijelom čokoladom i na taj način razbija njihovu slatkoću. Svojom živopisnom bojom desertima ne dodaje samo ugodno osvježavajući okus, već oduševljava i okusom i izgledom. Zbog osvježavajućeg okusa, voćni pripravak pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavna komponenta ljetnih vrtnih zabava. Marakuja je voće koje se može pojaviti i u drugim vrstama jela poput salata, jela sa sviježim sirom, a možete ga koristiti i za pripremu masla od marakuje i uživati ga na kruhu ili kao namaz na palačinkama. Proizvod je bez glutena.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".
Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.