BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutena
  • Vegan
preljev marakuja 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Preljev Marakuja, 200 g

(126 Ocjena)
Nema na zalihi
4,90 €
s PDV

BAM preljev Marakuja je voćni pripravak koji sadrži najmanje 70% marakuje. Marakuja je izuzetno aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa i ovako se odlično slaže s desertima nježne i slatke strukture poput panna cotte ili sve popularnijeg kolača cheescake. Rado če se pridružit desertima pripremljenim s BAM bijelom čokoladom jer na taj način razbija njihovu slatkoću. Svojom živopisnom bojom desertima ne dodaje samo ugodno osvježavajući okus, već oduševljava i okusom i izgledom. Zbog osvježavajućeg okusa, voćni pripravak pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavna komponenta ljetnih vrtnih zabava. Proizvod je bez glutena.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Više od 70% marakuje

Podrijetlo: Slovenija

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne preljeve.

BAM preljev Marakuja je voćni pripravak koji sadrži najmanje 70% marakuje. Marakuja je izuzetno aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa i ovako se odlično slaže s desertima nježne i slatke strukture poput panna cotte ili sve popularnijeg kolača cheescake. Rado če se pridružit desertima pripremljenim s BAM bijelom čokoladom i na taj način razbija njihovu slatkoću. Svojom živopisnom bojom desertima ne dodaje samo ugodno osvježavajući okus, već oduševljava i okusom i izgledom. Zbog osvježavajućeg okusa, voćni pripravak pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavna komponenta ljetnih vrtnih zabava. Marakuja je voće koje se može pojaviti i u drugim vrstama jela poput salata, jela sa sviježim sirom, a možete ga koristiti i za pripremu masla od marakuje i uživati ga na kruhu ili kao namaz na palačinkama. Proizvod je bez glutena.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Sastojci
Sok od marakuje (70%) od koncentriranog soka marakuje, šećer, modificirani kukuruzni škrob (E 1442), prirodna aroma, kiselina (limunska kiselina), konzervans (E202).
Uvjeti čuvanja

Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost616 kJ / 145 kcal
  • Masti0,5 g
    Od toga zasićene 0,0 g
  • Ugljikohidrati33 g
    Od toga šećer 30 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine0,5 g
  • Sol0,02 g
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Torta Pavlova sa zimskim voćem

Ako nikada prije niste probali tortu Pavlova, možda upravo pregledavate ovaj recept i razmišljate što je pak to? Torta Pavlova, nazvana po slavnoj ruskoj balerini Ani Pavlovoj, u osnovi je velika beze kora prelivena tučenim vrhnjem i voćem. Torta Pavlova izuzetno je popularna u Australiji, a polako ulazi i u američku i našu kulturu. Priznajemo, torta Pavlova ubraja se u one torte čija je priprema zahtjevnija i za koju je načelno potrebno i poprilično slastičarskog umijeća. Ali ništa strašno! Pripremili smo vam par savjeta kako bi torta ispala točno onako kako treba.Jaja istucite prije no što dodate šećer. Torta Pavlova sastoji se od beze kore i osim tučenih bjelanjaka ne sadrži nikakva druga sredstva za dizanje, pa se bjelanjci moraju dobro istući prije no što se dodaju drugi sastojci. Bjelanjke tucite dok ne dobijete mekani snijeg, a zatim dodajte šećer. Nastavite tući bjelanjke dok ne dobijete čvrsti snijeg. Beze se polako peče na niskoj temperaturi. Kako beze ne bi puknuo, mora se na niskoj temperaturi peći približno sat vremena, a potom se pećnica isključi i beze se još sat vremena ostavi u toploj pećnici. To će potpuno osušiti beze i pomoći mu da se ohladi bez pucanja. Torta Pavlova sastavlja se tek kad je beze potpuno hladan. Topli beze neće biti dovoljno čvrst, a tučeno vrhnje koje se dodaje kasnije postat će tekuće. Važnu ulogu u pripremi imat će i BAM pasta od vanilije. Pasta od vanilije ne sadrži alkohol i pripremljena je od pravog ekstrakta Bourbon vanilije s Madagaskara uz dodatak sjemenki vanilije koje će slastici dati i atraktivan izgled.

Panna cotta s marakujom

Panna cotta je slastica koju možete jednostavno pripremiti unaprijed. Pred vama je klasičan recept za jednostavnu, bogatu i kremastu talijansku panna cottu. Možete ga upotrijebiti kad god vam zatreba impresivna, brza slastica! Riječ panna cotta dolazi iz talijanskog i znači „kuhano vrhnje”. Sama priprema zahtijeva vrlo malo sastojaka. To je u osnovi jednostavna mješavina vrhnja, šećera i vanilije.

Cheesecake bez pečenja s bijelom čokoladom i marakujom

Marakuja je izrazito aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa te se izvrsno slaže s desertima nježne i slatke strukture kao što su panna cotta ili sve popularniji cheesecake bez pečenja. Izvrsna je u desertima pripremljenima s BAM bijelom čokoladom i tako razbija njihovu slatkoću. Pripremiti cheesecake bez pečenja puno je lakše nego pripremiti onaj koji je potrebno toplinski obraditi prije posluživanja. Nema jaja, nema pečenja, što znači da gotovo ne možete pogriješiti. Pri izradi tradicionalnog cheesecakea jaja se lako mogu prekuhati, premalo termički obraditi ili prepeći, zbog čega će cheesecake puknuti.

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
4,99
( 126 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
countryTjaša P., 08.01.2024
countryAndrea L., 04.01.2024
countryAndrea L., 04.01.2024
countryGabriela L., 30.12.2023
countryMelinda ?., 23.11.2023

“Super”

“”

countryErika V., 23.11.2023

“Super”

“”

countryMajda K., 10.11.2023

“Super kot vedno”

“”

countryIRENA S., 02.11.2023

“Odlicen izdelek! Redno narucujem”

“”

countrySimona N., 21.10.2023
countryNataša K., 21.10.2023
countryTajda F., 04.08.2023
countryManca K., 25.07.2023
countryDamjana P., 05.07.2023

“Preliv bo pa uporabljen za vikent”

“The dressing will be used for the weekend”

countryDamjana P., 05.07.2023
Pokaži prijevod
countryVišnja S., 16.06.2023


zelo okusen”

“very tasty”

countryBranka ?., 01.06.2023
Pokaži prijevod
countrySara Z., 31.05.2023
countryMartina M., 30.05.2023
countryGudrun B., 26.05.2023
countryGabriela B., 23.05.2023
countryTina P., 10.05.2023

“Odlično za pripravo svežega okusa pri slaščicah.”

“Great for creating a fresh taste in confectionery.”

countryMaja O., 09.05.2023
Pokaži prijevod

“Redno kupujem pri vas ta izedek.”

“I regularly buy this product from you.”

countryIRENA S., 25.04.2023
Pokaži prijevod

“Najboljsi preliv”

“The best topping”

countryErika V., 12.04.2023
Pokaži prijevod

“Odlično ”

“”

countryPolona ?., 03.04.2023
countryBojan ?., 30.03.2023
countryklementina k., 30.03.2023
countryFranc M., 20.03.2023

“Preliv je super tudi pri mesnih jedeh.”

“The dressing is also great for meat dishes.”

countrySabina K., 20.03.2023
Pokaži prijevod
countryAlenka ?., 14.03.2023
country ., 13.03.2023
country ., 13.03.2023
countryNina H., 22.02.2023
countryGabriela B., 22.02.2023

“Odlicen ”

“”

countryErika V., 20.02.2023
countryErika V., 10.02.2023

“Zelo dobro za poletne kolacke”

“”

countryNada U., 19.01.2023
countryMarija S., 18.01.2023
countryDamijan P., 14.01.2023

“Odkar sem poskusila a preliv ne delam več drugačnih tort ko s pasijonko :)”

“Since I tried this topping I don't make any cakes other than with passion fruit anymore :)”

countryRosana ?., 12.01.2023
Pokaži prijevod
countryKlavdija ?., 09.01.2023
countryMatea C., 09.01.2023

“Super ”

“”

countryMonika P., 03.01.2023

“Izredno okusen preliv, vsestransko uporaben.”

“An extremely tasty dressing, versatile.”

countryUrska K., 30.12.2022
Pokaži prijevod

“Super izdelek!”

“”

countryNataša P., 28.12.2022

“Čokoladna torta s pasijonkinim insertom in prelivom. Uporabljena BAM mlečna čokolada in pasijonkin preliv. Kombinacija sladkega okusa čokolade in kiselkastega okusa pasijonke je vrhunska. Prav tako recept Nine Kastelic.”

“Chocolate cake with passion fruit insert and topping. BAM milk chocolate and passion fruit topping used. The combination of the sweet taste of the chocolate and the sour taste of the passion fruit is superb. Also Nina Kastelic's recipe.”

countryKatarina P., 23.12.2022
Pokaži prijevod

“Božansko”

“Divine”

countrySaša D., 21.12.2022
Pokaži prijevod
countryTerezija P., 20.12.2022
countryAnita U., 20.12.2022
countryAna R., 16.12.2022

“Supeer, izvrstnega okusa”

“Supeer, excellent taste”

countryVesna U., 15.12.2022
Pokaži prijevod

“Ta preliv je med zmagovalnimi 5”

“This topping is among the winning 5”

countryMarjana J., 15.12.2022
Pokaži prijevod

“Preliv je zelo dobrega okusa.”

“The topping tastes very good.”

countryBARBARA H., 14.12.2022
Pokaži prijevod
countryMarta ?., 15.11.2022
countryJANA ?., 09.11.2022

“Super”

“”

countryIrena S., 07.11.2022
countryDenis S., 07.11.2022
countryDenis S., 07.11.2022
countryUrška J., 02.11.2022
countryTina ?., 26.10.2022
countrySaša L., 25.10.2022
countryVioleta K., 25.10.2022

“Super je ”

“It's great”

countryTatjana U., 22.10.2022
Pokaži prijevod

“S tem prelivom sem "ustvarila" mojo novo najljubšo cheesecake. Prav tako so ga vsi pohvalili pri porcijskih sladicah s skuto. Svež in res čudovit okus.”

“I "created" my new favorite cheesecake with this topping. It was also praised by everyone for portioned cottage cheese desserts. Fresh and really wonderful taste.”

countryTjaša S., 21.10.2022
Pokaži prijevod
countryMartina V., 21.10.2022
countryVesna U., 21.10.2022
countryMartina V., 18.10.2022

“Odličen. Sploh ob dejstvu, da je pri nas težko dobiti pasijonko. Ta preliv pa jo popolnoma nadomesti.”

“Excellent. Especially considering the fact that it is difficult to get a passion girl here. This dressing completely replaces it.”

countryJožica H., 18.10.2022
Pokaži prijevod
countryJožica H., 18.10.2022
countryErvina ?., 18.10.2022
countryUrška K., 17.10.2022
countryMaja K., 12.10.2022
countryManca L., 10.10.2022

“Super”

“”

countryEdita L., 09.10.2022
countryGABI B., 27.09.2022
countryRomina P., 26.09.2022
countryLiljana B., 15.09.2022
countryTanya B., 08.09.2022
countryMatea P., 02.09.2022
countryIrena Z., 20.08.2022
countryINGRID P., 16.08.2022
countrySara S., 16.08.2022

“Zelo okusna”

“”

countryAndreja J., 16.08.2022
countryDarja K., 09.08.2022

“Se nevem.”

“”

countryBarbara C., 09.08.2022

“še nisem uporabila”

“”

countryKlaudija P., 25.07.2022

“super okus”

“”

countryAleksandra K., 14.07.2022

“Zelo okusno!”

“”

countryBoris S., 17.05.2022

“njamiiii”

“”

countryPeter K., 13.05.2022

“Odlicen, pristen okus!”

“”

countryKatarina U., 29.04.2022

“👍”

“”

countryAndrej P., 23.04.2022

“Odlično!”

“”

countryTina K., 17.04.2022

“Vrhunski izdelek”

“”

countrySara O., 10.03.2022

“5”

“”

countryAna M., 08.02.2022

“Najboljši pasjonkin preliv! ODLIČEN!!”

“”

countryNadja Z., 30.11.2021

“Super. ”

“”

countryNastja M., 06.11.2021

“Odlicen je”

“”

countryPetra R., 13.10.2021

“super”

“”

countryJure F., 03.09.2021

“Odličen je”

“”

countryKlavdija ?., 17.08.2021

“super”

“”

countrynataša o., 03.08.2021

“/”

“”

countryAnja K., 01.08.2021

“Dober izdelek za sladko kislo kombinacijo slascic”

“”

countryTatjana H., 18.07.2021

“Zelo dober!”

“”

countryMateja B., 11.06.2021

“Popolna okus. ”

“”

countryRenata K., 05.05.2021

“Super”

“”

countryDušanka M., 15.04.2021

“Odlično. ”

“”

countrySonja B., 12.04.2021

“Super”

“”

countryTatjana M., 06.03.2021

“5”

“”

countryMajda C., 24.11.2020

“5”

“”

countryIda G., 29.10.2020

“Krasno”

“”

countryMarjana ?., 25.09.2020

“Zelo dober okus, super gre v pasijonkino kremo za torto! Odličen!”

“”

countryPetra M., 10.09.2020

“Izjemen”

“”

countryTanja H., 10.09.2020

“Odlično kiselkast preliv za cheesecake.”

“”

countryNina S., 25.08.2020

“ni še v uporabi”

“”

countrysvetlana l., 17.08.2020

“Čudovit sladko kiselkast okus po pasjonki. Na koncu edino malce pogreni. ”

“”

countryDoroteja V., 10.08.2020

“5”

“”

countryBreda ?., 26.07.2020

“božanski okus, struktura, uporaben kjerkoli srce poželi ”

“”

countryTina B., 21.07.2020

“Nebeški okus!”

“”

countryDarja F., 10.07.2020

“Odlicna”

“”

countrytanja k., 19.06.2020

“Zelo dober okus, odlična struktura, slastno”

“”

countryRenata N., 29.04.2020

“Sladko,kiselkast okus naredi torto svežo in lahko.”

“”

countryJana P., 13.04.2020

“👍”

“”

countryKlavdija S., 12.04.2020

“Za darilo imam”

“”

countryMaja R., 10.03.2020

“Njami”

“”

countryJanja M., 24.02.2020

“Nesramno dober ”

“”

countryMojca R., 30.01.2020

“Zelo okusno in preprosto za uporabo. ”

“”

countryLara K., 24.01.2020
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Tražiš dodatne informacije o proizvodu?
Napiši pitanje
Potvrdite da niste robot.
Pitanje je uspješno poslano
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual