BAM preljev Marakuja je voćni pripravak koji sadrži najmanje 70% marakuje. Marakuja je izuzetno aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa i ovako se odlično slaže s desertima nježne i slatke strukture poput panna cotte ili sve popularnijeg kolača cheescake. Rado če se pridružit desertima pripremljenim s BAM bijelom čokoladom jer na taj način razbija njihovu slatkoću. Svojom živopisnom bojom desertima ne dodaje samo ugodno osvježavajući okus, već oduševljava i okusom i izgledom. Zbog osvježavajućeg okusa, voćni pripravak pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavna komponenta ljetnih vrtnih zabava. Proizvod je bez glutena.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne preljeve.
BAM preljev Marakuja je voćni pripravak koji sadrži najmanje 70% marakuje. Marakuja je izuzetno aromatično voće ugodnog kiselkastog okusa i ovako se odlično slaže s desertima nježne i slatke strukture poput panna cotte ili sve popularnijeg kolača cheescake. Rado če se pridružit desertima pripremljenim s BAM bijelom čokoladom i na taj način razbija njihovu slatkoću. Svojom živopisnom bojom desertima ne dodaje samo ugodno osvježavajući okus, već oduševljava i okusom i izgledom. Zbog osvježavajućeg okusa, voćni pripravak pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela ili drugih napitaka, koji su neizostavna komponenta ljetnih vrtnih zabava. Marakuja je voće koje se može pojaviti i u drugim vrstama jela poput salata, jela sa sviježim sirom, a možete ga koristiti i za pripremu masla od marakuje i uživati ga na kruhu ili kao namaz na palačinkama. Proizvod je bez glutena.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".
Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.
“Odkar sem poskusila a preliv ne delam več drugačnih tort ko s pasijonko :)”
“Izredno okusen preliv, vsestransko uporaben.”
“Čokoladna torta s pasijonkinim insertom in prelivom. Uporabljena BAM mlečna čokolada in pasijonkin preliv. Kombinacija sladkega okusa čokolade in kiselkastega okusa pasijonke je vrhunska. Prav tako recept Nine Kastelic.”
“Božansko”
“Supeer, izvrstnega okusa”
“Ta preliv je med zmagovalnimi 5”
“Preliv je zelo dobrega okusa.”
“”
“”
“”
“Super je ”
“S tem prelivom sem "ustvarila" mojo novo najljubšo cheesecake. Prav tako so ga vsi pohvalili pri porcijskih sladicah s skuto. Svež in res čudovit okus.”
“Odličen. Sploh ob dejstvu, da je pri nas težko dobiti pasijonko. Ta preliv pa jo popolnoma nadomesti.”
“”
“”