100% sigurno online plaćanje
Veliki slastičarski paket sadrži BAM bijelu čokoladu, BAM tamnu čokoladu, BAM mliječnu čokoladu, a u društvo ljubazno prihvaćaju BAM pastu od vanilije. Pakiranje je prikladno za sve slastičare koji stvaraju deserte i za to trebaju veće količine čokolade. BAM pasta od vanilije svojom univerzalnošću svoj prostor nađe u svim receptima za biskvite, tijesto za torte, palačinke i druge deserte, a BAM čokolade prikladne su za pripremu čokoladnih ukrasa, krema, ganachea i drugih čokoladnih kremastih struktura. Proizvodi su BEZ GLUTENA.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne slastičarske pakete.
Veliki slastičarski paket sastoji se od proizvoda za pečenje savršenih za izradu vaših omiljenih slastica. Pakiranje sadrži BAM bijelu čokoladu (1 kg), BAM tamnu čokoladu (1 kg), BAM mliječnu čokoladu (1 kg) i univerzalnu BAM pastu od vanilije (50 ml). Kombinacija i količina proizvoda prikladna je kako za one koji češće stvaraju prema slatkim receptima, tako i za one koji s vremena na vrijeme pripremaju slastice. BAM čokolade pakirane su u prikladno pakiranje i stoga ne gube svježinu i autentičan okus nakon otvaranja. Osim univerzalne uporabe, čokolade skrivaju još jednu veliku prednost. Čokolade su oblikovane u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Također su prikladne za sve vrste slastica poput biskvita, krema, mousseva, ganacha, sladoleda i drugih čokoladnih kremastih struktura. BAM pasta od vanilije brzo nađe svoje mjesto u slasticama poput panna cote, creme brulee, deserti s kremom od jaja, a izgled sladoleda od vanilije bit će još privlačniji zbog sjemenki vanilije.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".
Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber
BAM Proizvode čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a proizvod ne smije biti izložen direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanju u hladnjaku.
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.
Agavin sirup, voda, koncentrat vanilije Bourbon, mahuna vanilije, zgušnjivač: tragakant.