BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA12 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutena
  • Vegan
preljev jagoda 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Preljev Jagoda, 200 g

(64 Ocjena)
Nema na zalihi
3,90 €
s PDV

BAM preljev Jagoda voćni je pripravak koji sadrži najmanje 70 % jagoda. Preljev od jagoda možete upotrijebiti kao preljev za palačinke, njime začiniti okus običnog jogurta ili ga iskoristiti kao preljev za prozračne vafle. Preljev od jagoda odličan je kad želite pripremiti napitke – njime možete pripremiti osvježavajuću limunadu ili se zasladiti milkshakeom od jagoda. Zbog osvježavajućeg okusa i ugodnog mirisa bit će savršen za vaš sljedeći cheesecake, a uz BAM tamnu čokoladu postaje neizostavan dodatak pri pripremi čokoladne torte s jagodama. Proizvod ne sadrži gluten.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Više od 70 % jagoda

Podrijetlo: Slovenija

BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Ovoga smo puta u kategoriju BAM preljeva dodali novi voćni okus: preljev od jagoda.

BAM preljev Jagoda (200 g) voćni je pripravak koji sadrži najmanje 70 % jagoda. Oduševit će vas osvježavajućim okusom koji je savršen za pripremu ljetne osvježavajuće limunade, a njime možete pripremiti i jednostavan milkshake od jagoda. Svojim naglašenim okusom jagode uljepšat će okus običnog jogurta i sladoleda ili će kao preljev staviti točku na „i” kad se radi o svježe pečenim palačinkama. Zbog svoje kašaste strukture, BAM preljev Jagoda prikladan je i kao nadjev za čokoladne torte ili svojom zavidnom crvenom bojom može obogatiti vaš sljedeći cheesecake. Dodajte ga u smoothie, zasladite zobenu kašu, pripremite čokoladne muffine, a sljedeći put kad budete pripremali panna cottu vaša kuhinja može biti prepuna ugodnog mirisa jagoda.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Sastojci
Jagoda (55 %), šećer, sok od jagode (15 %) od koncentriranog soka od jagode, voda, modificirani kukuruzni škrob (E 1442), regulator kiselosti: limunska kiselina, koncentrirani sok crnog korijena, prirodna aroma, konzervans (E 202).
Uvjeti čuvanja

Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost543 kJ /128 kcal
  • Masti< 0,5 g
    Od toga zasićene 0 g
  • Ugljikohidrati29 g
    Od toga šećer 28 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine0,5 g
  • Sol0,0 g
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Krema od vanilije s jagodama

Krema od vanilije s jagodama klasičan je desert koji oduševljava kako okusom tako i jednostavnom pripremom.

Torta od vanilije s jagodama

S kombinacijom vanilije i jagoda ne možete pogriješiti. Pred vama je recept za ukusnu i laganu tortu od vanilije koja se sastoji od dva sloja biskvita od vanilije, izvrsne kre- me od vanilije i sloja od slatke jagode. I ovdje sam umjesto mahuna vanilije upotrije- bila BAM pastu od vanilije koja ugodno obogaćuje kremu svojom aromom i mirisom. Tortu od vanilije s jagodama može se pridružiti i Pavlova torta.Količina sastojaka u receptu je primjerena za 8 komada pečenih u kalupu za tortu promjera 18 cm.

Cheesecake kocke bez pečenja

Jednostavne cheesecake kocke bez pečenja neodoljivo su kremastog okusa koji je obogaćen svježim okusom jagode. Kako bi priprema bila zaista laka, ne trebaju se peći. Cheesecake se oduvijek činio kao moderan desert za posebne prigode, ali već kod prve pripreme uvidjet ćete da ga je zapravo jednostavno pripremiti te da to nije slastica koja je samo za posebne prigode. Budući da vam za pripremu nije potrebna pećnica, cheesecake kocke možete pripremiti i kao osvježavajuću ljetnu slasticu. Za svježi okus jagoda pobrinut će se BAM preljev Jagoda. BAM preljev Jagoda voćni je pripravak koji sadrži najmanje 70 % jagoda. Preljev od jagoda možete upotrijebiti kao preljev za palačinke, njime začiniti okus običnog jogurta ili ga iskoristiti kao preljev za kremaste cheesecake kocke.

Panna cotta s BAM preljevom od jagoda

Panna cotta s vanilijom i BAM preljevom od jagoda savršena je slastica u kojoj možete uživati u svako doba godine. Priprema panna cotte s preljevom od jagoda potpuno je jednostavna, a možete je pripremiti i unaprijed.

Milkshake od jagode

Mnogi misle da je slatki i osvježavajući milkshake od jagoda savršen napitak samo za ljeto. Ali to nije sasvim točno. U mliječnom napitku od jagoda može se uživati kao zdravom napitku za doručak, kao okrepljujućem „zalogaju” ili čak kao laganom desertu. 

Torta s vanilijom i jagodama

Definitivno ne smijete propustiti ovu tortu u kojoj prevladava kombinacija okusa vanilije i jagode. Pred vama je recept za ukusnu i laganu tortu od vanilije koja se sastoji od dva sloja biskvita od vanilije, izvrsne kreme od vanilije i sloja od slatke jagode.

Jednostavan cheesecake s jagodama

Jednostavan cheesecake je torta od jagoda koja spaja iznimno kremasti nadjev od jagoda, cheesecake kremu te hrskavu, slanu i slatku podlogu od keksa. Nadjev za jednostavan cheesecake radi se od krem sira u koji smo dodali prave jagode. Kako bi okus bio dovoljno voćan, jagode najprije izgniječite, a potom ih narežite. Ovo je dodatni korak, ali se isplati. 

Torta Pavlova

Što je ta poznata „torta Pavlova”? Pavlova je desert popularan na Novom Zelandu i u Australiji, a sve se češće priprema i kod nas. S obzirom na sastojke, sama priprema čini se vrlo jednostavnom jer se torta Pavlova radi od bjelanjaka koji se peku u relativno hladnoj pećnici. U torti Pavlova bjelanjci daju žilavo-hrskavu teksturu na vrhu, unutrašnjost joj je mekana, a rubovi pak moraju biti vrlo hrskavi. To su tri potpuno različite teksture u samo jednom zalogaju. 

Veganska čokoladna rolada bez jaja i mlijeka

Ukusna hrana bez glutena

Bezglutenska dijeta je pristup prehrani koji isključuje gluten – protein koji se nalazi u žitaricama kao što su pšenica, ječam, raž i zob (iako je zob sama bez glutena, može biti kontaminirana glutenom tijekom procesa prerade). Ova dijeta neophodna je za osobe s celijakijom, osjetljivošću na gluten ili alergijom na gluten.

Cheesecake, jednostavna slastica, koja će te impresionirati

Mafini: savjeti s kojima će sigurno uspjeti

Koje slastice mogu pripremati i djeca?

Pitate se koji su recepti dovoljno jednostavni da vam u pečenju mogu pomoći i nestašne dječje ručice? Pripremila sam nekoliko ideja s pomoću kojih možete svojim malim kuharskim pomoćnicima omogućiti da i oni zavežu pregaču i uhvate se slastičarske lopatice!

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
4,97
( 64 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

“Mljac, MLJAAAC!”

“Mljac, MLJAAAC!”

countryVišnja S., 16.06.2023
countryVlasta D., 15.06.2023
countryMartina M., 30.05.2023

“Jako sam zadovoljna.”

“Zelo sem zadovoljna. ”

country ., 10.05.2023
Prikaži original

“Super”

“Super”

countryJasmina P., 11.03.2023
Prikaži original
countryVanesa R., 05.03.2023
countryJosipa S., 03.03.2023

“Odličan, jak okus jagode”

“Super,močan okus po jagodah”

countryIrena B., 24.02.2023
Prikaži original

“Odličan preljev!”

“Odličan preljev!”

country ., 16.02.2023
Prikaži original
countrySanja K., 15.02.2023
countryErika V., 10.02.2023
countryGORDANA B., 10.02.2023
countryTeja T., 06.02.2023
countryUrška O., 03.02.2023
countryMarijeta N., 03.02.2023

“Izvrsno ”

“Izvrsno ”

countryMarijeta N., 03.02.2023
Prikaži original

“odličan dressing, punog ukusa. Možete ga koristiti na mnogo različitih načina!”

“odličen preliv, polnega okusa. Lahko ga uporabiš na več različnih načinov!”

countrykarin r., 03.02.2023
Prikaži original
countryŠpela ?., 23.01.2023

“Super preljev intezivan miris jagoda”

“Super preljev intezivan miris jagoda”

countryIvana B., 18.01.2023
Prikaži original
countryDamijan P., 14.01.2023
countryIvona L., 10.01.2023
countryMateja R., 16.12.2022
countryDamjana P., 08.12.2022

Vrlo dobro

“Zelo dobro”

countryMeri K., 08.12.2022
Prikaži original
countryIrena P., 06.12.2022
countrySasa A., 06.12.2022
countryIvana C., 29.11.2022

“Uz vafle koje pravim, moj favorit😉”

“Uz vafle koje pravim, moj favorit😉”

countryMirjana M., 26.11.2022
Prikaži original

“Fantastičan ukus”

“Fantastičen okus”

countryStanka ?., 18.11.2022
Prikaži original
countryMateja B., 07.11.2022
countryJANA B., 04.11.2022
countryPetra K., 04.11.2022
countryJANA B., 03.11.2022
countryJANA B., 03.11.2022
countryTina ?., 26.10.2022
countryAndreja ?., 25.10.2022
countryAndreja ?., 25.10.2022
countryKatarina B., 04.10.2022
countryMojca ?., 28.09.2022
countryKošir T., 28.09.2022
countryKošir T., 28.09.2022
countryZora K., 26.09.2022
countryZora K., 26.09.2022
countryZora K., 26.09.2022
countrySanela K., 15.09.2022
countrySanela K., 15.09.2022
countrySabina U., 15.09.2022
countrySabina U., 15.09.2022
countryTjaša P., 14.09.2022
countryErika V., 13.09.2022
countryLivija P., 06.09.2022
countryMaja S., 25.08.2022
countryMaja S., 22.08.2022
countryBlanka B., 18.08.2022
countryĐURĐICA B., 14.08.2022
countryAna M., 08.08.2022
countryJanja I., 25.03.2022
countryInes S., 20.12.2021
countryNataša P., 11.11.2021
countryTamara G., 16.06.2021
countrySuzana K., 03.02.2021
countryNastja M., 05.12.2020
countryAnja S., 08.10.2020
countryKatja M., 09.07.2020
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Tražiš dodatne informacije o proizvodu?
Napiši pitanje
Potvrdite da niste robot.
Pitanje je uspješno poslano
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual