BAM preljev Jagoda voćni je pripravak koji sadrži najmanje 70 % jagoda. Preljev od jagoda možete upotrijebiti kao preljev za palačinke, njime začiniti okus običnog jogurta ili ga iskoristiti kao preljev za prozračne vafle. Preljev od jagoda odličan je kad želite pripremiti napitke – njime možete pripremiti osvježavajuću limunadu ili se zasladiti milkshakeom od jagoda. Zbog osvježavajućeg okusa i ugodnog mirisa bit će savršen za vaš sljedeći cheesecake, a uz BAM tamnu čokoladu postaje neizostavan dodatak pri pripremi čokoladne torte s jagodama. Proizvod ne sadrži gluten.
BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Ovoga smo puta u kategoriju BAM preljeva dodali novi voćni okus: preljev od jagoda.
BAM preljev Jagoda (200 g) voćni je pripravak koji sadrži najmanje 70 % jagoda. Oduševit će vas osvježavajućim okusom koji je savršen za pripremu ljetne osvježavajuće limunade, a njime možete pripremiti i jednostavan milkshake od jagoda. Svojim naglašenim okusom jagode uljepšat će okus običnog jogurta i sladoleda ili će kao preljev staviti točku na „i” kad se radi o svježe pečenim palačinkama. Zbog svoje kašaste strukture, BAM preljev Jagoda prikladan je i kao nadjev za čokoladne torte ili svojom zavidnom crvenom bojom može obogatiti vaš sljedeći cheesecake. Dodajte ga u smoothie, zasladite zobenu kašu, pripremite čokoladne muffine, a sljedeći put kad budete pripremali panna cottu vaša kuhinja može biti prepuna ugodnog mirisa jagoda.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".
Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.