Kategorije

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Vegan
  • Bez glutena
preljev jagoda 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Preljev Jagoda, 200 g

(64 Ocjena)
Nema na zalihi
3,90 €
s PDV

BAM preljev Jagoda voćni je pripravak koji sadrži najmanje 70 % jagoda. Preljev od jagoda možete upotrijebiti kao preljev za palačinke, njime začiniti okus običnog jogurta ili ga iskoristiti kao preljev za prozračne vafle. Preljev od jagoda odličan je kad želite pripremiti napitke – njime možete pripremiti osvježavajuću limunadu ili se zasladiti milkshakeom od jagoda. Zbog osvježavajućeg okusa i ugodnog mirisa bit će savršen za vaš sljedeći cheesecake, a uz BAM tamnu čokoladu postaje neizostavan dodatak pri pripremi čokoladne torte s jagodama. Proizvod ne sadrži gluten.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Više od 70 % jagoda

Podrijetlo: Slovenija

BAM je linija vrhunskih proizvoda osmišljena s vizijom da čokoladu vrhunske kvalitete i profesionalne slastičarske proizvode približimo slastičarima amaterima. BAM proizvodi za pečenje namijenjeni su svima koji i u vlastitoj kuhinji vole izražavati svoju kreativnost s vrlo kvalitetnim sastojcima i profinjenim okusima. Ovoga smo puta u kategoriju BAM preljeva dodali novi voćni okus: preljev od jagoda.

BAM preljev Jagoda (200 g) voćni je pripravak koji sadrži najmanje 70 % jagoda. Oduševit će vas osvježavajućim okusom koji je savršen za pripremu ljetne osvježavajuće limunade, a njime možete pripremiti i jednostavan milkshake od jagoda. Svojim naglašenim okusom jagode uljepšat će okus običnog jogurta i sladoleda ili će kao preljev staviti točku na „i” kad se radi o svježe pečenim palačinkama. Zbog svoje kašaste strukture, BAM preljev Jagoda prikladan je i kao nadjev za čokoladne torte ili svojom zavidnom crvenom bojom može obogatiti vaš sljedeći cheesecake. Dodajte ga u smoothie, zasladite zobenu kašu, pripremite čokoladne muffine, a sljedeći put kad budete pripremali panna cottu vaša kuhinja može biti prepuna ugodnog mirisa jagoda.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Sastojci
Jagoda (55 %), šećer, sok od jagode (15 %) od koncentriranog soka od jagode, voda, modificirani kukuruzni škrob (E 1442), regulator kiselosti: limunska kiselina, koncentrirani sok crnog korijena, prirodna aroma, konzervans (E 202).
Uvjeti čuvanja

Preljev čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost543 kJ /128 kcal
  • Masti< 0,5 g
    Od toga zasićene 0 g
  • Ugljikohidrati29 g
    Od toga šećer 28 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine0,5 g
  • Sol0,0 g
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Krema od vanilije s jagodama

Krema od vanilije s jagodama klasičan je desert koji oduševljava kako okusom tako i jednostavnom pripremom.

Torta od vanilije s jagodama

S kombinacijom vanilije i jagoda ne možete pogriješiti. Pred vama je recept za ukusnu i laganu tortu od vanilije koja se sastoji od dva sloja biskvita od vanilije, izvrsne kre- me od vanilije i sloja od slatke jagode. I ovdje sam umjesto mahuna vanilije upotrije- bila BAM pastu od vanilije koja ugodno obogaćuje kremu svojom aromom i mirisom. Tortu od vanilije s jagodama može se pridružiti i Pavlova torta.Količina sastojaka u receptu je primjerena za 8 komada pečenih u kalupu za tortu promjera 18 cm.

Cheesecake kocke bez pečenja

Jednostavne cheesecake kocke bez pečenja neodoljivo su kremastog okusa koji je obogaćen svježim okusom jagode. Kako bi priprema bila zaista laka, ne trebaju se peći. Cheesecake se oduvijek činio kao moderan desert za posebne prigode, ali već kod prve pripreme uvidjet ćete da ga je zapravo jednostavno pripremiti te da to nije slastica koja je samo za posebne prigode. Budući da vam za pripremu nije potrebna pećnica, cheesecake kocke možete pripremiti i kao osvježavajuću ljetnu slasticu. Za svježi okus jagoda pobrinut će se BAM preljev Jagoda. BAM preljev Jagoda voćni je pripravak koji sadrži najmanje 70 % jagoda. Preljev od jagoda možete upotrijebiti kao preljev za palačinke, njime začiniti okus običnog jogurta ili ga iskoristiti kao preljev za kremaste cheesecake kocke.

Panna cotta s BAM preljevom od jagoda

Panna cotta s vanilijom i BAM preljevom od jagoda savršena je slastica u kojoj možete uživati u svako doba godine. Priprema panna cotte s preljevom od jagoda potpuno je jednostavna, a možete je pripremiti i unaprijed.

Milkshake od jagode

Mnogi misle da je slatki i osvježavajući milkshake od jagoda savršen napitak samo za ljeto. Ali to nije sasvim točno. U mliječnom napitku od jagoda može se uživati kao zdravom napitku za doručak, kao okrepljujućem „zalogaju” ili čak kao laganom desertu. 

Torta s vanilijom i jagodama

Definitivno ne smijete propustiti ovu tortu u kojoj prevladava kombinacija okusa vanilije i jagode. Pred vama je recept za ukusnu i laganu tortu od vanilije koja se sastoji od dva sloja biskvita od vanilije, izvrsne kreme od vanilije i sloja od slatke jagode.

Jednostavan cheesecake s jagodama

Jednostavan cheesecake je torta od jagoda koja spaja iznimno kremasti nadjev od jagoda, cheesecake kremu te hrskavu, slanu i slatku podlogu od keksa. Nadjev za jednostavan cheesecake radi se od krem sira u koji smo dodali prave jagode. Kako bi okus bio dovoljno voćan, jagode najprije izgniječite, a potom ih narežite. Ovo je dodatni korak, ali se isplati. 

Torta Pavlova

Što je ta poznata „torta Pavlova”? Pavlova je desert popularan na Novom Zelandu i u Australiji, a sve se češće priprema i kod nas. S obzirom na sastojke, sama priprema čini se vrlo jednostavnom jer se torta Pavlova radi od bjelanjaka koji se peku u relativno hladnoj pećnici. U torti Pavlova bjelanjci daju žilavo-hrskavu teksturu na vrhu, unutrašnjost joj je mekana, a rubovi pak moraju biti vrlo hrskavi. To su tri potpuno različite teksture u samo jednom zalogaju. 

Veganska čokoladna rolada bez jaja i mlijeka

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
4,97
( 64 Ocjena)
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
countryVišnja S., 16.06.2023

“Super je”

“”

countryVlasta D., 15.06.2023
countryMartina M., 30.05.2023

“Zelo sem zadovoljna. ”

“I am very satisfied with the product. ”

country ., 10.05.2023
Pokaži prijevod
countryJasmina P., 11.03.2023
countryVanesa R., 05.03.2023
countryJosipa S., 03.03.2023

“Super,močan okus po jagodah”

“Great, strong strawberry flavour”

countryIrena B., 24.02.2023
Pokaži prijevod
country ., 16.02.2023
countrySanja K., 15.02.2023
countryErika V., 10.02.2023
countryGORDANA B., 10.02.2023
countryTeja T., 06.02.2023
countryUrška O., 03.02.2023
countryMarijeta N., 03.02.2023
countryMarijeta N., 03.02.2023

“odličen preliv, polnega okusa. Lahko ga uporabiš na več različnih načinov!”

“excellent dressing, full-taste. You can use it in many different ways!”

countrykarin r., 03.02.2023
Pokaži prijevod
countryŠpela ?., 23.01.2023
countryIvana B., 18.01.2023
countryDamijan P., 14.01.2023
countryIvona L., 10.01.2023
countryMateja R., 16.12.2022
countryDamjana P., 08.12.2022

“Zelo dobro”

“Very good”

countryMeri K., 08.12.2022
Pokaži prijevod
countryIrena P., 06.12.2022
countrySasa A., 06.12.2022
countryIvana C., 29.11.2022
countryMirjana M., 26.11.2022

“Fantastičen okus”

“Fantastic taste”

countryStanka ?., 18.11.2022
Pokaži prijevod
countryMateja B., 07.11.2022
countryJANA B., 04.11.2022
countryPetra K., 04.11.2022

“super dobro”

“”

countryJANA B., 03.11.2022
countryJANA B., 03.11.2022
countryTina ?., 26.10.2022
countryAndreja ?., 25.10.2022
countryAndreja ?., 25.10.2022
countryKatarina B., 04.10.2022
countryMojca ?., 28.09.2022
countryKošir T., 28.09.2022
countryKošir T., 28.09.2022
countryZora K., 26.09.2022
countryZora K., 26.09.2022

“Odličen preliv”

“”

countryZora K., 26.09.2022
countrySanela K., 15.09.2022
countrySanela K., 15.09.2022
countrySabina U., 15.09.2022

“V redu”

“”

countrySabina U., 15.09.2022
countryTjaša P., 14.09.2022
countryErika V., 13.09.2022
countryLivija P., 06.09.2022
countryMaja S., 25.08.2022
countryMaja S., 22.08.2022
countryBlanka B., 18.08.2022
countryĐURĐICA B., 14.08.2022

“Čudovitooo”

“”

countryAna M., 08.08.2022

“Odlično”

“”

countryJanja I., 25.03.2022

“Malenkost presladek”

“”

countryInes S., 20.12.2021

“Super izdelek!”

“”

countryNataša P., 11.11.2021

“Odlicni prelivi! In super hitra dostava! :)”

“”

countryTamara G., 16.06.2021

“Dober preliv,ravno pravšnje teksture”

“”

countrySuzana K., 03.02.2021

“Super. ”

“”

countryNastja M., 05.12.2020

“Kot zgoščen jagodni kompot, super okus!”

“”

countryAnja S., 08.10.2020

“Super”

“”

countryKatja M., 09.07.2020
Prikaži više recenzija
Prikaži manje recenzija
Tražiš dodatne informacije o proizvodu?
Napiši pitanje
Potvrdite da niste robot.
Pitanje je uspješno poslano
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Možda te zanima
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual