BAM Čokolada

Dodaci za peku

Pokloni

BAM x FA13 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • Bez glutena
-13%
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

Veliki BAMbastik paket čokolada (3 x 1 kg)

(60 Ocjena)
Na zalihama
Odabrana količina nije na zalihama
53,70€
46,90 €
-13%
s PDV
Za sve strastvene domaće slastičare pripremili smo veliko čokoladno pakiranje BAMbastik. Veliki paket sadrži tri najosnovnije čokolade za pripremu slastica u domaćoj kuhinji i to u najvećem pakiranju (1kg). U velikom BAMbasic pakiranjem u kojem će BAM bijela čokolada zadiviti svojom kremastom i laganom strukturom, BAM tamna čokolada sa svojim univerzalnim okusom, te BAM mliječna čokolada s kremastom strukturom i finim okusom karamele. Držite glavne sastojke za svoje deserte uvijek na raspolaganju. Čokolade su oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Proizvodi su BEZ GLUTENA.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Jednostavno za upotrebu

Prikladno za poklon

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne slastičarske pakete.

Za sve kreatore domaćih slastica pripremili smo veliki BAMbastik paket čokolada. U velikom pakiranju pronaći ćete tri najosnovnije čokolade za pripremu slastica u domaćoj kuhinji i to u najvećem pakiranju (1kg). U paketu čete dobit: BAM bijelu čokoladu (1 kg) koja je sa svojom laganom kremastom čokoladom i uravnoteženim mliječnim okusom pogodna za pripremu raznih krema, mousseva, ganasche, sladolede, kekse, biskvite i drugih kremaste čokoladne strukture. BAM tamna čokolada (1 kg), koja će sa svojim univerzalnim okusom biti prikladna za pripremu gotovo svakog deserta, i BAM mliječna čokolada (1 kg) s kremastom strukturom i finim karamelnim okusom, tako postane neizostavni suputnik u receptima s mliječnom čokoladom. S velikim pakiranjem čokolade BAMbastic možete pripremiti i ukusan trostruki čokoladni mousse.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".

Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber

Uvjeti čuvanja

BAM Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.

Predviđena isporuka:

23. 07. 2024 - 25. 07. 2024
  • Cijena poštarine:+ 3,90 €
  • Neto težina:3 x 1000 g
  • 100% sigurna kupnja
  • 100% garancija na zadovoljstvo
  • Besplatna brza dostava
  • Plaćanje je moguće i pouzećem
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual
53,70€ 46,90 €
-13%