100% sigurno online plaćanje
Za sve strastvene domaće slastičare pripremili smo veliko čokoladno pakiranje BAMbastik. Veliki paket sadrži tri najosnovnije čokolade za pripremu slastica u domaćoj kuhinji i to u najvećem pakiranju (1kg). U velikom BAMbasic pakiranjem u kojem će BAM bijela čokolada zadiviti svojom kremastom i laganom strukturom, BAM tamna čokolada sa svojim univerzalnim okusom, te BAM mliječna čokolada s kremastom strukturom i finim okusom karamele. Držite glavne sastojke za svoje deserte uvijek na raspolaganju. Čokolade su oblikovana u manje kapljice, za brže i ravnomjernije topljenje čokolade. Proizvodi su BEZ GLUTENA.
Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne slastičarske pakete.
Za sve kreatore domaćih slastica pripremili smo veliki BAMbastik paket čokolada. U velikom pakiranju pronaći ćete tri najosnovnije čokolade za pripremu slastica u domaćoj kuhinji i to u najvećem pakiranju (1kg). U paketu čete dobit: BAM bijelu čokoladu (1 kg) koja je sa svojom laganom kremastom čokoladom i uravnoteženim mliječnim okusom pogodna za pripremu raznih krema, mousseva, ganasche, sladolede, kekse, biskvite i drugih kremaste čokoladne strukture. BAM tamna čokolada (1 kg), koja će sa svojim univerzalnim okusom biti prikladna za pripremu gotovo svakog deserta, i BAM mliječna čokolada (1 kg) s kremastom strukturom i finim karamelnim okusom, tako postane neizostavni suputnik u receptima s mliječnom čokoladom. S velikim pakiranjem čokolade BAMbastic možete pripremiti i ukusan trostruki čokoladni mousse.
Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i".
Autor fotografija: Urška Fartelj in Eva Veber
BAM Čokoladu čuvamo na temperaturi od 15 do 20°C, na suhom i tamnom mjestu. Temperatura u prostoriji nikada ne smije biti veća od 25°C, a čokolada ne smije biti izložena direktnom svjetlu. Izbjegavajte držanje čokolade u hladnjaku.
Kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Može sadržavati tragove mlijeka. Kakao dijelovi najmanje 55,6%.
Šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, kakao masa, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 35,1%, najmanje 21,8% mliječnih dijelova i najmanje 6% mliječnih masti.
šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakao dijelovi najmanje 29,8%, najmanje 22,8% mliječnih dijelova, 6,3% mliječne masti.