Iskoristi popust za dobrodošlicu. Unesi kod WELCOME i smanji svoju narudžbu za 10%. 😎

BAM Čokolada

Dodaci za peku

Paketi

BAM x FA14 FIT Produkti

Proizvodi na sniženju

Namazi i preljevi

Za čokoholičare

Prijedlozi pretraživanja

  • NajprodavanijiNajprodavaniji
  • VeganVegan
preljev malina 200 g
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Preljev Malina, 200 g

(88 Ocjena)
Nema na zalihi
4,90 €
s PDV

BAM preljev Malina je voćni pripravak koji sadržava najmanje 70% malina. Preljev je pogodan i za pečenje i za zamrzavanje, pa njime možete obogatiti svoje slastice, dodati ga jogurtu, upotrijebiti kao punjenje za kroasane, namaz na palačinkama ili dosadnom sladoledu dodati izvrstan okus svježih malina. Zbog osvježavajućeg okusa, preljev od malina pogodan je i za pripremu osvježavajućih koktela koji su neizostavno piće na ljetnim vrtnim zabavama ili njime možete obogatiti okus moussea i drugih krema. Dodajte ga u smoothie, zobenu kašu za slatkoću ili ga jednostavno prelijte po svojim omiljenim pahuljicama za doručak.

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Pakiranje za višekratnu upotrebu

Premium kvaliteta

Premium kvaliteta

Više od 70 % malina

Više od 70 % malina

Podrijetlo: Slovenija

Podrijetlo: Slovenija

Robna marka BAM by Mojačokolada.hr linija je vrhunskih proizvoda za pečenje i pripremu slastica. BAM proizvodi su namijenjeni pripremanju vrhunskih slastica i ostalih jela i u vlastitoj kuhinji, lijepog su izgleda i iznimnog okusa. Želite bogat okus i brzu te jednostavnu pripremu vaših slastica? Za vas smo pripremili izvrsne preljeve.

BAM preljev Malina (200 g) će vas oduševiti svojim prepoznatljivim i osvježavajućim okusom maline. Voćni pripravak izrađen je od najmanje 70% malina i izvrstan je kao punjenje za razne slastice ili će svojim izraženim okusom maline kao preljev obogatiti okus sladoleda ili torte. Također ga možete koristiti za pripremu koktela koji su neizostavno piće za vrtne zabave ili obogaćivanje okusa moussea i drugih krema. Pogodan je i za pečenje i za zamrzavanje. Preljev od maline nije samo ukusan, već može biti i zdrav početak dana. Dodajte ga u smoothie, zobenu kašu za slatkoću ili ga jednostavno prelijte po svojim omiljenim pahuljicama za doručak.

Proizvodi za pečenje BAM namijenjeni su svim onima koji peku doma, kao i profesionalnim slastičarima koji svojim slasticama žele staviti točku na "i" ovom izvrsnom čokoladom.

Sastojci
Malina (60 %), šećer, sok maline (10 %) od koncentriranog soka maline, voda, modificirani kukuruzni škrob (E 1442), regulator kiselosti: limunska kiselina, prirodna aroma, konzervans (E 202).
Uvjeti čuvanja

Preljev Malina čuva se na hladnom mjestu, na temperaturi do 20 °C, na suhom i tamnom mjestu. Sobna temperatura nikada ne smije prelaziti 20 °C, a proizvod ne smije biti izložen izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvajte dobro zatvoreno, u hladnjaku i potrošite u roku od 5 dana.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
  • Energetska vrijednost505 kJ / 119 kcal
  • Masti< 0,5 g
    Od toga zasićene 0 g
  • Ugljikohidrati26 g
    Od toga šećer 25 g
  • Vlakna0 g
  • Bjelančevine0,6 g
  • Sol0 g
  • Neto težina:200 g
  • Dimenzije:8,1 cm x 7,2 cm
MOJA ČOKOLADA d.o.o.
Mojacokolada.hr - BAM Become A Master | Mojačokolada.hr BAM proizvodi namijenjeni su svima koji vole stvarati uz visokokvalitetne sastojke i sofisticirane okuse za kućnim kuhinjskim pultom.

100% sigurna kupnja

100% garancija na zadovoljstvo

Besplatna brza dostava

Plaćanje je moguće i pouzećem

Puding od riže

Danas se sve više želimo vratiti jednostavnijim jelima. Jedan od njih je puding od riže. To je kao čežnja za prošlošću, djetinjstvom i sigurnim i toplim osjećajem koji dolazi s tim. U puding od riže možemo dodati koliko god želimo.

Panna cotta s malinama

Ova kombinacija okusa nije samo ukusna, već je i vizualno privlačna, što je čini savršenim desertom za posebne prigode ili jednostavno kao slastan završetak obroka.

Američke palačinke s jogurtom

Američke palačinke osnovni su dio brzog doručka koji mnogi vole. Potpuno se jednostavno pripremaju, a rezultat će biti rahle i ukusne američke palačinke. Više nego očito, mogu biti odličan izbor za lijeno vikend jutro ili brz i zasitan doručak.

Torta od malina s pistacijom i čokoladom

Prava zavodnica, zar ne? Torta se sastoji od biskvita od kakaa, kreme od pistacija, gela od malina i moussea od malina, a odjevena je u živahnu haljinu koja je čini još posebnijom. Što je najbolje, moći ćete je sami pripremiti u samo nekoliko koraka bez posebnog truda jer je priprema prilično jednostavna, iako se na prvi pogled ne čini tako. Uz tortu od malina s pistacijom i čokoladom ponosno stoji torta od borovnica s vanilijom, recept vas čeka ovdje. Osim vremena pripreme potrebno je voditi računa i o vremenu zamrzavanja: 1 sat + 12 sati. Za pripremu torte trebat će nam okrugli kalup za torte promjera 18 cm i 16 cm.

Linzer keksi

Svaki put kad idemo u trgovinu, u košaricu obavezno stavim paket Linzer keksa. Volim jednostavne kolačiće; ako su s marmeladom, još bolje! Ovaj sam put za promjenu upotrijebila marmeladu od malina, ali možete staviti bilo koju marmeladu koju imate kod kuće – važno je da je dovoljno gusta. Pečeni su keksi prhki, a kad se namažu marmeladom postaju kao da su kupljeni u trgovini: mekani i ukusni, po meni najbolji! Uz njih mogu biti i američki kolačići prema receptu ovdje. Možete pripremiti 45 kolačića s navedenim sastojcima i količinama.

Klasičan recept za savijaču od jabuka

Ako

Sufle s malinama iz ruku Masterchef majstora

Sufle ili „soufflé” klasična je slastica koji inače zahtijeva zavidnu razinu slastičarskih vještina. Sufle se može pripremiti s krem sirom, ali pravi čokoholičari priznaju samo čokoladni sufle. Međutim, ovaj smo put smislili Masterchef master recept; Gordon Ramsay radi verziju suflea koja sadrži mješavinu malina u kombinaciji s dekadentnom kremom za savršeni domaći nabujak od malina.

Krafne, a što s bjelanjcima?

Dobro, pred vama su domaće krafne, ovaj put punjene kremom od vanilije. Što s bjelanjcima koji su ostali od pripreme krafni? Često se dogodi da nam ostane puna posuda bjelanjaka od pripreme slastice ili nekog drugog jela, primjerice tjestenine. Mogu se upotrijebiti za pripremu raznih slastica, pa s vama dijelimo ideju kako ih iskoristiti. Pripremili smo recept za koji smo sigurni da ga se još niste dosjetili, ali njegova je priprema potpuno jednostavna.

Krafne s malinama i BAM ruby čokoladom

Zahvaljujući izvrsnoj kombinaciji okusa, krafne s malinama i BAM ruby čokolado savršene su i kao slastica za Valentinovo i kao slastica koju ćete ponuditi maskama koje će vam pokucati na vrata. Prozračnu jezgru krafne dodatno obogaćuje BAM preljev malina, koji zbog svoje teksture nalik marmeladi odlično funkcionira kao nadjev za krafne.

Cheesecake u čaši

Cheesecake bez pečenja svakako je zabavan desert koji se poslužuje pojedinačno i možete ga pripremiti kad vam ponestane vremena ili ne želite uključivati pećnicu. Priprema cheesecake deserta u čaši savršeno je jednostavna i traje oko 30 minuta. Sve što trebate jesu sastojci koje poznajete i zgodne male čaše. Cheesecake je zadnjih nekoliko godina u modi i taj trend sigurno neće uskoro prestati.

Dvostruki čokoladni muffini s malinama

Dvostruki čokoladni muffini s malinama postat će vaša nova omiljena opcija za doručak, međuobrok na poslu ili umirujuću večeru. Čokoladni muffini po našem receptu bit će jako sočni, puni okusa čokolade te prošarani sočnim malinama i komadićima crne čokolade.

Čokoladni raspucanci s BAM ruby čokoladom

Čokoladni raspucanci tako su dobri i jako su mekani. Njihova priprema toliko je jednostavna da vam mogu pomoći i male dječje ruke. Ovog smo puta dodali BAM ruby čokoladu, koja svojom prirodnom ružičastom bojom, koju daje posebna sorta kakao zrna, i voćno-kiselkastim okusom impresionira svijet slastičarstva. Čokoladni raspucanci voćno-kiselkastog okusa odlično se slažu i s BAM preljevom od malina, koji se može dodati u njih kao nadjev.

Čokoladna torta s malinama

Čokoladna torta s malinama savršena je za vaše sljedeće slavlje. Ovom tortom možete iznenaditi svojeg partnera (ili partnericu, podrazumijeva se). Ovoj čokoladnoj torti sočnost daju maline, a BAM kakao u prahu i BAM tamna čokolada daju savršen okus čokoladnoj čokoladi. Za uspješnu pripremu potrebno je slijediti upute za pripremu podloge od biskvita i pravilno otopiti čokoladu, čime će čokoladni mousse, u koji ćete dodati maline, podići okus čokoladne torte s malinama na višu razinu. Tijesto za biskvit bit će rahlo i prozračno ako prosijate kakao u prahu, a čokoladni mousse bez sumnje će uspjeti ako za njegovu izradu upotrijebite tamnu, nezaslađenu čokoladu.

Pahuljasti vafli recept

Pahuljasti vafli izvrsna su ideja za uživanje u lijenim jutrima. Sama priprema je brza, a okus u kombinaciji s BAM namazima je nezaboravan. Mnogi misle da je priprema mase za pahuljaste vafle jednaka masi za palačinke, no to nije posve točno. U pripremi mase za vafle koristimo nekoliko jaja više koja im daju hrskavu vanjštinu, sa sočnom unutrašnjošću poput kreme i s mnogo velikih zračnih džepova. 

Browni s malinama

Stvarno nam treba još jedan recept za brownie? Naravno, ovo je najbolji i najbrže pripremljeni desert. Najbolji dio je da vam gotovo ne treba mješalica, a napravljeni su u samo jednoj zdjeli! Ovaj put smo čokoladnom browniju pored tamne čokolade dodali i maline. Možete im dodati svježe maline, mogu se dodati i smrznute, ili ih svježe pečene namažite BAM preljevom od malina.

Torta Pavlova

Što je ta poznata „torta Pavlova”? Pavlova je desert popularan na Novom Zelandu i u Australiji, a sve se češće priprema i kod nas. S obzirom na sastojke, sama priprema čini se vrlo jednostavnom jer se torta Pavlova radi od bjelanjaka koji se peku u relativno hladnoj pećnici. U torti Pavlova bjelanjci daju žilavo-hrskavu teksturu na vrhu, unutrašnjost joj je mekana, a rubovi pak moraju biti vrlo hrskavi. To su tri potpuno različite teksture u samo jednom zalogaju. 

Mousse s ruby čokoladom i malinama

Ako u tebi ima bar malo pravog čokoholičara, vjerojatno već znaš za BAM Ruby čokoladu. Divnu boju daje joj posebna sorta zrna kakaa koja raste u Ekvadoru, Brazilu i Obali Bjelokosti. Ova posebna vrsta sadrži ružičasti pigment, kojega s ponosom predstavlja baš ruby čokolada. Ima vrlo poseban okus, koji nije ni gorak, ni mliječan ni sladak, nego se međusobno isprepliću kremasti i istovremeno voćno-kiselkasti okus bobica. Izvrsna je za pripremu osvježavajućih ljetnih slastica, pa sam za tebe pripremila recept za izvrstan ruby mousse.

Cheesecake s BAM bijelom čokoladom i preljevom od maline

Visoke ljetne temperature pozivaju na osvježenje. Cheesecake bez pečenja odličan je izbor. Međutim, ako mu dodaš BAM bijelu čokoladu i BAM preljev od maline, sladak komad torte pretvara se u lagano i kremasto osvježenje. BAM bijela čokolada dodaje slatkoću, blago kisela malina daje osvježavajući okus, a prhko dno od Oreo keksa povezat će okuse u cjelinu.

Proteinski snack za kampiranje ili dnevni izlet

Vjerojatno ste i vi umorni od sendviča sa sirom i salamom, zar ne? U ovom članku otkrivamo neke ukusne ideje za izvrsne zalogaje koje možete ponijeti kada je pred vama dugo putovanje automobilom ili kada idete na planinarenje ili izlet u brda.

Kako otopiti želatinu?

RECEPT: Panna cotta s Toffee omakoRECEPT: Torta od malina s pistacijom i čokoladomRECEPT: Torta od tri vrste čokolade

Prikaži više recepata
Prikaži manje recepata
Postani slastičarski majstor

Postani slastičarski majstor

Prijavi se na čoko e-časopis

Prijavi se na čoko e-časopis

Unesi svoju e-mail adresu, a mi ćemo ti besplatno poslati čoko e-časopis.
Vijesti
Recepti
Aktual
Vijesti
Recepti
Aktual